HOROSCOP

170
HOROSCOP - horoscop-1443104706.jpg

Articole recomandate

Berbec: Faci lucrurile în favoarea ta, pentru că din propria experiență poți spune că, dacă nu te ajuți singur, nimeni nu va face nimic pentru tine. Ești un om fără frici și fără resentimente, lucru care te ridică foarte tare.

Taur: Nu meriți să fii mustrat pentru orice fleacuri, dar, pentru că ai permis acest lucru de mult prea multe ori, te face să stai și să accepți veșnicile nemulțumiri ale familiei. Ia în calcul o schimbare drastică.

Gemeni: Ai o agendă emoțională atât de bogată, încât miile de speranțe pe care le-ai clădit încep să se transforme în realitate. Ești pe drumul cel bun și faptul că ți-ai schimbat gândurile te ajută să ai o atitudine sănătoasă.

Rac: Îți plângi de milă prea mult. Ce ar fi să renunți la atitudinea de victimă și să pui mâna să faci mai multe pentru tine? Nu mai aștepta de la cei din jur. Rezolvarea se găsește în propriile tale puteri.

Leu: Te lovește dintr-o dată dorul de ducă, dar unde vrei să pleci tu nu prea e posibil. Nu uita că ai multe lucruri de dus la capăt și nici măcar concediul nu este aproape.

Fecioară: Nu ai treabă cu ce fac ceilalți, dar, atunci când numele tău apare pe buzele lor, te cuprinde o reală criză de nervi. Nu te mai enerva din orice, pentru că oricum nu vei rezolva nimic cu atitudinea asta.

Balanță: Ai încercat tot felul de rețete și remedii pentru a fi fericit, dar rezultatele nu apar nicidecum. Cu siguranță, cauza este mult mai profundă decât crezi tu și trebuie să găsești soluția oportună.

Scorpion: Ești un om care nu renunță prea ușor. Este un lucru bun că nu ții cont de ce spun cei din jur și faci mereu ce crezi tu că este bine. Decizi să continui în același mod, mai ales că până acum nu ai dat-o în bară absolut deloc.

Săgetător: Ai numeroase temeri referitoare la capacitatea ta de a face anumite lucruri. Te poziționezi în inferioritate față de cei cu care lucrezi, iar acest lucru te condamnă să ai mereu neîncredere în tine.

Capricorn: Vrei să faci multe, dar pretențiile tale mult prea exagerate te duc la epuizare. Deși cei din jur încearcă să te convingă că nu poți avea control deplin asupra tuturor situațiilor, refuzi să crezi acest lucru. Perfecțiunea îți creează mari probleme.

Vărsător: Acționează fără să te străduiești prea mult să anticipezi consecințele. În acest mod, nu vei avea de suferit. Spontaneitatea este calitatea pe care trebuie să o pui în valoare în aceste momente.

Pești: Decepțiile vin la pachet cu realizările și mai ales cu noi începuturi. Și chiar dacă lucrurile care te scot din zona de confort nu ți se par pe gustul tău, refuză să te mai gândești obsesiv la ce nu îți place.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 22 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 21 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6083 secunde