HOROSCOP

198
HOROSCOP - horoscop-1444221852.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te zbați pentru carieră și pentru succes, dar pierzi din vedere esențialul. În orice situație trebuie să existe rezolvare. Cu toate astea, ai momente în care te plafonezi.

Taur: Ești genul de om care își spune cuvântul chiar înainte de a primi replici acide. Știi ce vrei de la viață, iar așteptările tale sunt direct proporționale cu valoarea ta.

Gemeni: Te implici în proiecte care te vor face să fii din ce în ce mai responsabil. Astfel, te maturizezi frumos și vei vedea că multe dintre incertitudini vor dispărea.

Rac: Nu trebuie să devii nervos doar pentru că cei din jur nu sunt de acord cu propunerile tale. Uneori, cel mai important lucru este să te accepți așa cum ești, și să îți transformi, treptat, defectele în calități.

Leu: Nu te mai gândi la situații fără scăpare, la planuri eșuate și proiecte neterminate. Ai pesimismul în sânge, dar în ultima perioadă ai cam pierdut controlul. Fă o schimbare.

Fecioară: Dacă îți vei ajusta comportamentul în funcție de dorințele celor din familie vei ajunge, fără doar și poate, marioneta lor. Ai mare grijă. Nu da frâu liber șantajului emoțional.

Balanță: Ai noroc cât cuprinde, dar nu știi cum să-l valorifici. Crezi că nimeni nu are autoritatea necesară să ia decizii în locul tău, iar acest lucru te va discredita în fața celorlalți.

Scorpion: Dacă pe plan financiar nu ai stat niciodată bine, acum lucrurile stau cu totul altfel. Muncești mult, dar este în interesul tău. Banii sunt pe măsura efortului depus.

Săgetător: Cu sănătatea stai cam prost. Nu ți-ai mai făcut analize de foarte mult timp, iar starea de rău persistă și nu îți dă pace. În-cearcă să iei măsuri urgente, altfel vei avea de suferit.

Capricorn: O veste bună îți înseninează ziua și te face să fii din ce în ce mai conștient de puterea ta interioară. Nimic nu te sperie, nimeni nu te doboară. Ai o atitudine foarte bună vizavi de tot.

Vărsător: Încercările la care te tot supune viața sunt temporare. Vor veni, cât de curând, zilele bune, care te vor face să uiți, pur și simplu, de toate clipele dificile prin care ai trecut.

Pești: Bucură-te că ai avut ocazia să experimentezi clipe de neuitat, chiar dacă nu mereu le-ai văzut cu ochi buni. Cel mai mult adori starea de libertate pe care o simți după ce rezolvi problemele dificile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Octombrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Fun : Bulă, cel mai prost din curtea școlii
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 06 Octombrie 2015
Stire din Fun : Pescuit sau sex? Soția a decis
Pagina a fost generata in 1.6072 secunde