HOROSCOP

202
HOROSCOP - horoscop-1444133065.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dacă te vei strădui un pic mai mult să fii cel mai bun, chiar vei reuși. Capacitățile tale sunt infinite, iar spiritul competitiv te ajută să fii din ce în ce mai sus.

Taur: Te sabotezi singur atunci când vine vorba despre a-ți promova ideile în care crezi cu tărie. Ai grijă la exprimare!

Gemeni: Șansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari. Este posibil să primești o ofertă pentru o colaborare și ar fi bine să o analizezi pe toate fețele înainte de a da un răspuns.

Rac: Este în interesul tău să vezi partea bună a lucrurilor. Dar mare atenție la sfaturile pe care le dai. Nu sunt general valabile!

Leu: Activitățile intelectuale te favorizează. Relația cu colegii este bună și faptul că poți miza pe sprijinul lor te face să te implici în chestiuni deosebite.

Fecioară: Ai aflat câteva lucruri nu tocmai frumoase despre un om din imediata ta apropiere. Din păcate, acest lucru va fi întors împotriva ta. Trebuie să faci cumva să ieși cât mai repede din bucluc.

Balanță: Ai vrea o vacanță prelungită doar pentru tine. Ai vrea să lași deoparte griji, familie și să pleci undeva doar tu. Ai nevoie să scapi de stres și să te relaxezi ca la carte.

Scorpion: Astăzi ai chef să fii cel mai harnic om. Așa că te apuci de treburi casnice, încerci o rețetă nouă, după care îți rezolvi problemele pe care le-ai tot amânat. O astfel de atitudine îi bucură pe cei din familie.

Săgetător: Te pasionează multe lucruri, dar cel mai mult adori să mergi la cumpărături. Este în favoarea ta să mai lași deoparte cheltuielile, pentru că ai intrat pe un drum fără scăpare.

Capricorn: Dacă ești implicat într-o relație stabilă, partenerul ar putea avea o realizare. Sentimentele tale vor fi mai profunde. Ești dornic să te implici în tot felul de activități, căci forma fizică îți permite.

Vărsător: Chiar dacă te bântuie gândul de a renunța, nu este momentul. Este dificil să continui pe un drum care pare blocat, însă merită să încerci. Vei vedea că ușile ți se vor deschide destul de ușor.

Pești: Nu te mai supăra când cei din jur îți fac reproșuri. Stai, ascultă, analizează și apoi acționează. Vei vedea că liniștea te ajută să gândești totul mult mai clar, iar eficiența este mult mai mare!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 05 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 01 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 28 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 25 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 22 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5712 secunde