HOROSCOP

190
HOROSCOP - horoscop-1443355283.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu mai da vina pe tine pentru situația la care s-a ajuns. Ar trebui să conștientizezi că din partea ta au venit cele mai multe încercări. Ia-o de la capăt, pentru că de data asta situația se va schimba radical.

Taur: Încercarea moarte n-are. Dar sincer, te-ai cam săturat să muncești mult. Nici recompensa nu este pe măsură. Atunci când simți că nimic nu te mai motivează, este momentul să faci o schimbare importantă.

Gemeni: Nu te deranjează faptul că cei din jur sunt cu gura pe tine, reproșându-ți că nu faci nimic bun pentru viața ta. Tu știi că niciodată nu este timpul pierdut și, mai mult decât atât, tu ești chiar fericit.

Rac: Cauți dragostea și nu o găsești. Ai mare grijă la capcane! Stabilește-ți clar ce vrei și ce așteptări ai, în sens contrar va trece pe lângă tine și nu o vei vedea.

Leu: Nu pierzi timpul cu ni-micuri pentru că te sperie ideea de a rămâne în urmă cu sarcinile de serviciu. De cele mai multe ori, stresul tău provine exact din acest aspect. Fii mai bun cu tine.

Fecioară: Ai trecut printr-o experiență care te-a marcat. Nu din cauză că a fost foarte urâtă, ci pentru că a venit din partea unui om la care nu te-ai fi așteptat. Nu mai știi ce să spui. Ai nevoie de timp să îți revii.

Balanță: Cântărește foarte bine toate lucrurile pe care le spui pentru că cineva din imediata apropiere de abia așteaptă să îți pună bețe în roate. Ești capabil de lucruri mari, nu uita asta.

Scorpion: Nu lăsa pe nimeni să îți spună că nu ai voie să faci anumite lucruri sau să îți urmezi visele. Tu știi cel mai bine ce ai de făcut și așa vei fi mereu: un om ferm.

Săgetător: Ți-ai pierdut în-crederea în tine după ce o persoană ale cărei sfaturi erau sfinte pentru tine a început să te critice din ce în ce mai des. Nu uita că pe lumea asta există și oameni invidioși. Și ei sunt printre noi.

Capricorn: Nu te mai plânge că lucrurile nu îți ies așa cum ai sperat, pentru că de vină ești chiar tu. Ai o gândire atât de negativă, încât realitatea creată de tine îți atrage numai și numai necazuri.

Vărsător: Te menții în formă datorită sportului zilnic. Și nu e vorba de vreo activitate specială, ci de drumurile multe pe care le faci pentru îndeplinirea sarcinilor casnice. Ești bine așa cum ești, ține-o tot așa!

Pești: Ai reguli stricte și nimeni nu are voie să le încalce. Asta dacă nu cumva vrea să se pună cu tine. Ai un talent imens de a dramatiza orice situație, dar asta te ajută să obții performanță în domeniul tău de lucru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 22 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 21 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.0924 secunde