HOROSCOP

230
HOROSCOP - horoscop-1443614604.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai încredere în per-soanele din jurul tău și nu le contești calitatea de buni prieteni. Deși, uneori, este cam dificil să înțelegi ce se petrece cu adevărat în spatele unor gesturi pe care nu le vezi cu ochi buni.

Taur: Deciziile îți aparțin în totalitate și trebuie să știi că ai libertate deplină atunci când alegi cum să îți trăiești viața. De cele mai multe ori, hotărârile tale sunt strict conectate la ce vor ceilalți, ceea ce nu este bine deloc.

Gemeni: Dacă vrei să progresezi, trebuie să și faci ceva în acest sens. Nu este de mirare că, în ultima perioadă, ai devenit victima perfectă, care se plânge că nimic nu mai merge cum mergea odată.

Rac: Ai în minte idei dintre cele mai năstrușnice, iar acest lucru te convinge că cea mai importantă sursă de inspirație ești chiar tu. Pune-ți ordine în gânduri și apucă-te de treabă.

Leu: Auzi în jurul tău fel de fel de opinii referitoare la fericire. Pentru tine, totul este relativ. Nu ai găsit definiția exactă a acestui termen, dar ești pe aproape. Nu te îndepărta.

Fecioară: Atunci când aștepți ca ajutorul să vină de la cei pe care la rândul tău i-ai sprijinit, este ca și cum ai aștepta o răsplată pentru faptele tale. Învață să ajuți necondiționat, vei dobândi o stare de spirit cum nu ai mai întâlnit.

Balanță: Norocul, în cazul tău cel puțin, nu este ceva căzut din cer. De aceea, nici nu crezi în așa ceva. Pentru tine, munca multă și perseverența sunt ingredientele pentru rețeta succesului.

Scorpion: Ai o listă cu reguli pe care trebuie să le respecți. Te faci verde la față când afli că, în curând, vei fi condiționat de cine te așteptai mai puțin. Pune piciorul în prag și alege libertatea.

Săgetător: Ai în jur persoane care te ajută să crești frumos și să te dezvolți ca atare. Dar ce te faci cu cei care îți fură energia și te fac să te consumi din orice? Pur și simplu. Spui ca ei, dar faci ca tine. Ai grijă! Cineva încearcă să se pună rău cu tine.

Capricorn: Nu da apă la moară unor persoane cu care nu rezonezi din punct de vedere afectiv. Nu te lăsa șantajat emoțional și evită pe cât posibil să devii mama răniților.

Vărsător: Sunt persoane care se poartă într-un fel foarte urât cu tine, și stai și te întrebi la nesfârșit cu ce ai greșit. Dar, atenție! Acești oameni au propriile probleme. Ei nu au nimic cu tine, se luptă cu de-monii proprii.

Pești: Nu îți găsești starea și ori de câte ori vrei să pleci la drum, te gândești de zece ori înainte la tot. Ai un comportament mult prea exagerat, lucru care nu este tocmai bun pentru tine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 25 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 22 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 21 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5391 secunde