HOROSCOP

206
HOROSCOP - horoscop-1443960442.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi ar fi bine să nu vă asumați nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimțiți vă poate afecta pe toate planurile. Vă sfătuim să nu vă deplasați cu autoturismul, pentru că sunteți predispus la accidente de circulație.

Taur: Aveți de rezolvat multe probleme pe care le tot amânați de câteva zile. În cursul dimineții sunteți cam agitat, pentru că nu știți de unde să începeți.

Gemeni: Vă sfătuim să evitați călătoriile lungi și vizitele prelungite. Din cauza oboselii acumulate, sunteți irascibil și riscați să provocați o ceartă. Ar fi bine să vă limitați la activități de rutină.

Rac: În cursul dimineții primiți o veste neplăcută de la șeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea să fie vorba despre o penalizare pentru întârzierea unei lucrări impor-tante.

Leu: Aveți reușite pe plan profesional, dar cu prețul unor ore de muncă suplimentare. Atenție la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă.

Fecioară: S-ar putea să aveți discuții dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-și achite o datorie.

Balanță: Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneți de putere de convingere și riscați să încheiați tranzacții dezavantajoase. Aveți întâlniri plăcute cu prietenii.

Scorpion: Dimineața, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptați invitația, s-ar putea ca relațiile parteneriale să se tensioneze și chiar să aveți o discuție aprinsă.

Săgetător: Începeți ziua agitat și nervos, fiindcă aveți nevoie urgent de o sumă mare de bani și nu găsiți pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstrați-vă calmul! Sunteți predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave.

Capricorn: Începeți să resimțiți oboseala acumulată. Dacă veți continua să munciți în acest ritm, riscați să aveți mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntați cu o problemă financiară.

Vărsător: Nu te teme de cei care sunt în preajma ta și încearcă să te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste și informații false. E modul lor de a-i da la o parte pe alții, apelând la tertipuri incorecte.

Pești: Te simți bine în pielea ta și reușești să privești tot ce se petrece în jurul tău cu mult optimism, precum, un copil care se bucură de orice. Păstrează acest tonus ridicat pe parcursul întregii zile.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Octombrie 2015
Stire din Fun : Treaba  cu sexul,  negociabilă!
Luni, 05 Octombrie 2015
Stire din Fun : Amanta noastră  e mai frumoasă!
Luni, 05 Octombrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Fun : Trei neveste nu-s de ajuns!
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Fun : Pauză de sex? Nici gând!
Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Fun : Prea multe  șanse...  și nimic!
Pagina a fost generata in 1.0842 secunde