HOROSCOP

177
HOROSCOP - horoscop-1443785192.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te complaci într-o situație fără scăpare și nu reușești să vezi dincolo de granițe. Consideri că faci totul ca la carte și nimeni nu este prejudiciat în urma comportamentului tău. Te vei înșela.

Taur: Este problema ta dacă vrei sau nu să destăinui acel secret pe care îl ții ascuns foarte bine. Ai ajuns la concluzia că nimic nu este chiar atât de rău pe lumea asta, deci sinceritatea nu te-ar putea afecta.

Gemeni: Ai nevoie de sfaturi pentru că ești în criză de idei. Dacă nu vei căpăta inspirația de care ai nevoie, vei face o adevărată dramă din asta. Așadar, încearcă să îți găsești starea de spirit care să te ajute să fii zen.

Rac: Este bine ca din când în când să îți testezi limitele, dar încearcă să nu abuzezi de tine și de sănătatea ta. Ești conștient că ai cam pierdut controlul, dar se pare că nu te frământă prea tare acest lucru. Nu ești pe drumul cel bun.

Leu: Deviezi de la subiect și ajungi tot acolo unde vrei tu. Faci tu ce faci și mereu îi convingi pe ceilalți că doar tu ai dreptate și că vorbele tale trebuie puse în ramă. Ești un învingător. Bravo ție!

Fecioară: Încearcă să devii dintr-o dată dezinteresat de acel cineva care ți-a pus inima pe jar, pentru că se pare că a cam observat obsesia ta față de el. Testează-i reacția și doar așa vei afla dacă sentimentele sunt reciproce sau nu.

Balanță: Este momentul tău de glorie. Treci printr-o perioadă fantastică, de basm. Ești fericit cu alegerile tale, mai ales că dau roade. Bucură-te de aceste clipe.

Scorpion: Dacă vei continua să te subestimezi și să crezi la nesfârșit că cei din jur sunt singurii vinovați de nefericirea ta, vei eșua lamentabil. De ce îi pui pe cei din jur deasupra mereu? Mai mult respect de sine nu ar strica.

Săgetător: Faci ce vrei tu și doar ce crezi tu că este bine pentru tine și familia ta. Iei decizii inspirate, care te ajută să vezi lucrurile în perspectivă și să nu te temi de viitor. Vezi totul în roz, pentru că așa este viața ta.

Capricorn: Ești atât de absorbit de noua ta investiție, încât simți nevoia de a spune tuturor că ai obținut ce ai vrut, exact cum ai vrut. Să știi că până una alta, cei din jur vor aprecia că ești entuziasmat, dar nu vor înțelege prea bine motivul.

Vărsător: Nu te mai vede omul la față în ultima perioadă, și asta pentru că ai demarat acțiunea mai mult timp cu familia. Stai mai mult prin casă, dar acest lucru nu te împie-dică să te distrezi la maxim.

Pești: Ai liber la distracție, în acest sfârșit de săptămână. Singura și marea problemă este că nu ai cu cine să duci acest plan la bun sfârșit. Dacă vei lua la puricat agenda telefonului, vei vedea că speranțe există.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 01 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 28 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 25 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 22 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 21 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4071 secunde