HOROSCOP

252
HOROSCOP - horoscop-1444048450.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu te sperie nimeni și nimic. Drumul tău are o singură destinație: succesul. Chiar dacă uneori pare destul de greu să te apuci de treabă, te motivează scopul tău bine definit. Ești pe drumul cel bun.

Taur: Ai stabilit toate detaliile și, mai mult decât atât, ai o viziune clară asupra lucrurilor. Știi cum să începi, de unde să începi, și cel mai important, ai susținerea necesară.

Gemeni: Degeaba te străduiești să fii pe placul tuturor, nu vei reuși de niciun fel. Dar să știi că aceasta nu este nici pe departe o atitudine sănătoasă. Este mai degrabă vorba despre dorința ta de a-ți confirma calitățile.

Rac: Ești un om plin de inițiativă și orice ai face ai câștig de cauză. Și nu pentru că iei decizii fără a sta prea mult pe gânduri, ci pentru că ceea ce hotărăști este benefic pentru toți cei din jur. Altruismul tău este imens.

Leu: Ai multe planuri de dus la capăt, dar cel mai important este cel familial. Vrei cu orice preț să fii mai aproape de cei dragi, mai ales că ai cam primit reproșuri și mustrări că i-ai neglijat. Schimbă-ți un pic prioritățile.

Fecioară: Liniștea este pentru tine cel mai important atribut. Uneori simți că ești lipsit de energie, alteori ești în formă maximă. Schimbările de dispoziție nu sunt pe placul tău, dar le accepți pentru că știi că nu ai ce face.

Balanță: Orice abatere de la regulă este pedepsită. Oricât ai încerca să fii angajatul model, mereu o dai în bară. Ți-ar plăcea să te descurci mai bine într-un domeniu nou, dar frica de schimbare te paralizează.

Scorpion: Îți schimbi vechile obiceiuri pentru a le înlocui cu unele noi, fără a avea de fapt control deplin asupra situației. Consideri că ești pe drumul cel bun, dar totul este doar o iluzie. Fii mai cu picioarele pe pământ!

Săgetător: Renunți treptat la oamenii cu care nu mai rezonezi, deși simți o oarecare vină pentru acest comportament. Nu ai idee cât de greu este să fii în prim plan. Dar nici nu te sperie ideea de succes.

Capricorn: Îți verși nervii pe cineva foarte apropiat, care nu are nici cea mai mică vină, pentru ca apoi să regreți amarnic gestul. Dacă va fi sau nu prea târziu pentru iertare, vei afla foarte repede.

Vărsător: Uneori, un simplu gest este de ajuns pentru a le dovedi celor din jur că îi iubești. Lasă aroganța deoparte, și spune exact ce simți. Faptul că îți mărturisești sentimentele te face mai uman. Fii așa cum ești tu de fel!

Pești: Nu lăsa pe nimeni să îți spună că visul tău este prea măreț pentru a fi îndeplinit. Este greu uneori, dar niciodată imposibil. Nu lăsa câteva cuvinte răutăcioase să îți taie elanul. Vei vedea diferența.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 06 Octombrie 2015
Stire din Fun : Pescuit sau sex? Soția a decis
Marţi, 06 Octombrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 05 Octombrie 2015
Stire din Fun : Treaba  cu sexul,  negociabilă!
Luni, 05 Octombrie 2015
Stire din Fun : Amanta noastră  e mai frumoasă!
Luni, 05 Octombrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Fun : Trei neveste nu-s de ajuns!
Pagina a fost generata in 0.7504 secunde