Concurs Fostul polițist Bogdan Manea, prins cu țigări de contrabandă

1520
Fostul polițist Bogdan Manea, prins cu țigări de contrabandă - 5ab3e4f0954c059d47567f11d98ada15.jpg

Articole de la același autor

Fostul polițist de la Secția 5, Bogdan Manea, a intrat, din nou, în atenția polițiștilor. El a fost prins, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce transporta peste 22.000 de pachete de țigări de contrabandă, în mașina pe care o conducea.
Bărbatul a fost depistat, la intrarea în orașul Roman, în cadrul unei acțiuni organizate de lucrătorii Poliției municipiului Roman, Ser-viciul de Investigare a Fraudelor și inspectori vamali din cadrul Direcției Județene pentru Accize și Operațiuni Vamale Neamț. Potrivit polițiștilor, țigările erau timbrate în Ucraina și Rusia, iar tânărul nu avea documente justificative pentru ele, astfel că au fost confiscate.
Bogdan Manea, de 29 de ani, a fost agent principal la Secția 5 Constanța. În cursul anului 2008, în urma unui control de rutină, polițiștii din cadrul Direcției Poliției de Frontieră l-au oprit, în trafic, la Medgidia, pe agentul principal Bogdan Manea. În mașina polițistului, mai precis în portbagaj, au fost găsite 4.000 pachete de țigări pentru care nu deținea documente justificative. Polițistul a fost reținut și cazul a fost preluat spre cercetare de procurorii DIICOT Constanța, existând suspiciuni privind implicarea polițistului în contrabandă cu țigări.
De asemenea, în luna septembrie 2007, agentul de poliție Bogdan Manea a fost autorul unui scandal petrecut în apartamentul fostei sale prietene. De altfel, el a fost în vizorul Consiliului de Disciplină al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța și s-a ales cu diminuarea drepturilor salariale cu 5%, pe o perioadă de trei luni. Sancțiunea a fost aplicată după cercetări preliminare, efectuate de un ofițer, care a concluzionat că Manea a avut un comportament neadecvat și a încălcat codul de conduită al polițistului. În cele din urmă, în anul 2008, Bogdan Manea și-a dat demisia și a părăsit structurile MAI.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2894 secunde