Zeci de kilograme de heroină, găsite într-un tir bulgăresc cu ajutoare pentru Haiti

3650
Zeci de kilograme de heroină, găsite într-un tir bulgăresc cu ajutoare pentru Haiti - 2d6b193c726e8dca956ac5dca28667b5.jpg
Aproximativ 100 de kilograme de heroină au fost descoperite într-un tir care transporta ajutoare pentru Haiti, autotrenul fiind reținut, sâmbătă dimineață, în vama arădeană Vărșand, drogurile fiind descoperite ascunse în sistemul de frânare.
Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române au menționat că oamenii legii erau însoțiți de un câine antrenat în depistarea drogurilor, ele fiind ascunse în mai multe pachete în buteliile care acționează sistemul de frânare al autovehiculului.
Potrivit anchetatorilor, auto-trenul era condus de un cetățean bulgar și venea din Bulgaria, având ca destinație finală localitatea Anvers din Belgia.
Oamenii legii spun că descoperirea s-a făcut în urma unor acțiuni comune ale polițiștilor antidrog, lucrătorilor vamali și polițiștilor de frontieră, pentru combaterea traficului internațional de droguri.
Anchetatorii mai susțin că acoperirea folosită a fost un așa zis "transport umanitar" către Haiti. Cetățeanul bulgar va fi prezentat procurorilor DIICOT. Bărbatul este cercetat pentru trafic internațional de droguri și riscă o pedeapsă de până la 25 de ani închisoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3614 secunde