Fostul primar Matei Nicolae, despre incendiul devastator: „Este a treia oară când îmi pun foc!”

4461

Articole de la același autor

Un puternic incendiu a izbucnit, marți după amiază, la ieșire din orașul Năvodari spre Lumina. Flăcări imense au cuprins un lan de grâu și s-au extins pe aproximativ 15 hectare. Fumul degajat a fost vizibil de pe litoral, alarmând turiștii și constănțenii, care și-au imaginat cele mai sumbre scenarii, mai ales că anul trecut, în aceeași perioadă, a avut loc explozia de la Petromidia în urma căreia și-au pierdut viața trei persoane.

La fața locului au intervenit cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autocisternă, iar flăcările au fost lichidate în jurul orei 20.00.

După incident, proprietarul terenului, fostul primar al orașului Năvodari, Matei Nicolae, a transmis următorul mesaj în spațiul public: „Multumesc echipajelor de la pompieri de la Midia, care au intervenit prompt și s-au luptat eroic să limiteze dezastrul. Acum este rândul Poliției și poate de data aceasta prindem «mâna criminală», pentru că este a treia oară când îmi pun foc. La Avicola Corbu au ars de mii câteva mii de pui, apoi la două săptămâni au pus foc peste gard la vegetația uscată de la Legmas SA și acum mi-au dat foc la un lan de grâu ce trebuia să îl recoltez pentru Ferma! Pentru asemenea infracțiuni ce pot deveni crime avem procurori? Pentru cârcotași: nu am asigurare deci este pagubă, iar terenul îl am cumpărat încă din 1999, cu opt ani înainte să devin primar, ca de altfel toate proprietățile pe care le dețin”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4357 secunde