Fostul primar Matei Nicolae, despre incendiul devastator: ÔÇ×Este a treia oar─â c├ónd ├«mi pun foc!ÔÇŁ

4413
Un puternic incendiu a izbucnit, mar╚Ťi dup─â amiaz─â, la ie╚Öire din ora╚Öul N─âvodari spre Lumina. Fl─âc─âri imense au cuprins un lan de gr├óu ╚Öi s-au extins pe aproximativ 15 hectare. Fumul degajat a fost vizibil de pe litoral, alarm├ónd turi╚Ötii ╚Öi const─ân╚Ťenii, care ╚Öi-au imaginat cele mai sumbre scenarii, mai ales c─â anul trecut, ├«n aceea╚Öi perioad─â, a avut loc explozia de la Petromidia ├«n urma c─âreia ╚Öi-au pierdut via╚Ťa trei persoane.

La fa╚Ťa locului au intervenit cinci autospeciale de stingere cu ap─â ╚Öi spum─â ╚Öi o autocistern─â, iar fl─âc─ârile au fost lichidate ├«n jurul orei 20.00.

Dup─â incident, proprietarul terenului, fostul primar al ora╚Öului N─âvodari, Matei Nicolae, a transmis urm─âtorul mesaj ├«n spa╚Ťiul public: ÔÇ×Multumesc echipajelor de la pompieri de la Midia, care au intervenit prompt ╚Öi s-au luptat eroic s─â limiteze dezastrul. Acum este r├óndul Poli╚Ťiei ╚Öi poate de data aceasta prindem ┬źm├óna criminal─â┬╗, pentru c─â este a treia oar─â c├ónd ├«mi pun foc. La Avicola Corbu au ars de mii c├óteva mii de pui, apoi la dou─â s─âpt─âm├óni au pus foc peste gard la vegeta╚Ťia uscat─â de la Legmas SA ╚Öi acum mi-au dat foc la un lan de gr├óu ce trebuia s─â ├«l recoltez pentru Ferma! Pentru asemenea infrac╚Ťiuni ce pot deveni crime avem procurori? Pentru c├órcota╚Öi: nu am asigurare deci este pagub─â, iar terenul ├«l am cump─ârat ├«nc─â din 1999, cu opt ani ├«nainte s─â devin primar, ca de altfel toate propriet─â╚Ťile pe care le de╚ŤinÔÇŁ. 

Pagina a fost generata in 0.2828 secunde