Din nou incendiu într-un spital de stat! Zeci de persoane, evacuate!

312
Din nou incendiu într-un spital de stat! Zeci de persoane, evacuate! - 3f80c0688c5602a2e56b27652075fd3f-1655895932.jpg
Peste 30 de pacienţi ai secţiei Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au fost evacuaţi, azi, după ce au fost semnalate degajări de fum pe casa liftului, pompierii fiind la faţa locului, au informat reprezentanţii ISU Gorj.

"Sunt degajări de fum pe casa liftului. Sunt evacuate 33 de persoane de la secţia Chirurgie", au transmis cei de la ISU Gorj. 




UPDATE- Toţi pacienţii evacuaţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu din cauza degajărilor de fum de pe casa liftului s-au întors în saloane, nefiind înregistrate victime, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Mihaela Ţicleanu, scrie Agerpres.


"La Spitalul Judeţean de Urgenţă a avut loc o degajare la liftul de serviciu de la etajul 2. 53 de pacienţi au fost evacuaţi din cauza fumului dens, niciunul dintre ei nu a păţit absolut nimic. În acest moment toţi pacienţii sunt înapoi pe secţiile spitalului. A fost vorba despre o defecţiune la unul dintre cablurile liftului de serviciu, iar pompierii vor stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului", a spus Mihaela Ţicleanu.

Ea a adăugat că liftul va rămâne sigilat şi nu va fi folosit până când o echipă tehnică nu va veni să îl repare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8177 secunde