Galerie foto. DIN NOU FUM ÎNTR-UN BLOC DIN NĂVODARI! Se intervine în forță!

1090

Articole de la același autor

Din nou alertă 112 la Năvodari. Pompierii intervin de urgență pe strada Cabanei, acolo unde a fost sesizat fum dens ieșind din baia unui apartament situat la etajul patru. 


Salvatorii militari au evacuat 20 persoane, inclusiv copii. La acest moment, nu sunt oameni care să necesite ajutor medical.  La fața locului sunt prezente atât autospeciale de stingere cât și salvări.  




Sursa foto: Primăria Năvodari


"Prin apel unic de urgență 112 am fost solicitați in jurul orei 14:22  să intervenim în Năvodari, la blocul G3, deoarece se simte miros de fum în baia unui apartament. Încă din primele momente au fost alocate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Stația Midia, iar în sprijin, de la Det Fripis au început deplasarea 1 descarcerare, 1 autoscara și 1 autospeciala de stingere cu apă și spumă. Primele echipaje au ajuns la ora 14:30 și au început recunoașterea pentru a găsi sursa fumului. 
Din scara respectivă au fost evacuate 20 de persoane, dintre care 2 copii, iar restul adulți. Colegii sunt și la această oră și verifică sursa fumului, deoarece acesta nu se mai simte prezent. O persoană a suferit atac de panică, dar până în prezent nu a necesitat transportul la spital, aceasta fiind asistată la fața locului de către echipajul SMURD B.", susțin reprezentanții ISU Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4802 secunde