Fostul psiholog al Poliției Constanța, acuzat de abuz în serviciu în dosarul lui Giolacai

2854
Fostul psiholog al Poliției Constanța, acuzat de abuz în serviciu în dosarul lui Giolacai - 21septembriechesnoiu-1316601803.jpg
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au hotărât să înceapă urmărirea penală a lui Liviu Chesnoiu, fostul psiholog al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice și de exercitarea fără drept a unei profesii.

"S-a reținut în sarcina acestuia că, deși potrivit art.6 și următoarele din Legea nr.  213/2004, nu are drept de liberă practică pentru exercitarea profesiei de psiholog în sectorul privat (drept ce este acordat exclusiv de Colegiul Psihologilor din România). Cu toate acestea, a efectuat două expertize poligraf extrajudiciare pentru detectarea comportamentului simulat, pe care subiecții testați, adică inculpații Giolacai Arsen și Alexandru Arsen, le-au depus ca probe într-un proces penal, adică în dosarul în care instanța de judecată fusese învestită cu soluționarea propunerii de arestare preventivă a celor doi inculpați", se arată în comunicatul transmis de Parchet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Femeie cercetată pentru furt din poșete
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Arestați pentru un scandal la Corbu
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Chesnoiu se apără
Pagina a fost generata in 1.8514 secunde