Fostul viceprimar din Tuzla, Marian Sărăcilă, și fiul său, trimiși în judecată

729
12
Fostul viceprimar din Tuzla, Marian Sărăcilă, și fiul său, trimiși în judecată - saracila-1352230241.jpg

Articole de la același autor

Fostul viceprimar din Tuzla, Marian Sărăcilă, fiul acestuia, Dorin Sărăcilă, și complicii lor, Bogdan Slovinschi și Gheorghe Peneoașu, au fost trimiși, ieri, în judecată pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor și ultraj contra bunelor moravuri. 

Primul termen de judecată stabilit de magistrații de la Tribunal va avea loc la data de 5 decembrie.


Potrivit anchetatorilor, scandalul în care au fost implicați cei patru a pornit în seara zilei de 30 septembrie, după ce Marian Sărăcilă s-ar fi șicanat în trafic cu cinci motocicliști, iar unul dintre aceștia a aterizat în șanțul de pe marginea drumului. Marian Sărăcilă ar fi coborât apoi din mașină și l-a luat la bătaie pe motociclist, după care a chemat întăriri. Așa se face că, la scurt timp, la fața locului au apărut două autoturisme din care au coborât furioși Dorin Sărăcilă, Peneoașu și Slovinschi. Cei patru au început să lovească în stânga și-n dreapta și să amenințe cu moartea. Mai multe persoane au fost rănite și transportate la spital. Ulterior, suspecții au fost arestați. 



Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Anonim
7 noiembrie 2012
..........

NU ESTE POSIBIL ASA CVA !! TREBUIESC NEAPARAT LUATE MASURI IMPOTRIVA SEFULUI DE POST SI PRIMARULUI, CARE SUNT NISTE OAMENI CORUPTI. DOSARUL ACESTOR OAMENI A FOST LUCRAT EXTRAORDINAR DE BINE, AJUNGAND ACOLO UNDE NU MERITA !!!! ESTE STRIGATOR LA CER CEEA CE SE INTAMPLA !!! LUATI MASURI OAMENI BUNI IMPOTRIVA ACESTOR OAMENI FARA PIC DE SCRUPULE, FARA UN DUMNEZEU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INTERESATI`VA DE DOMNUL DATCU CARE VIOLEAZA FEMEI, SI DOSARELE LUI SE DAU "DISPARUTE" SI DE DOMNUL PRIMAR CEL MAI CINSTIT OM, CARE O ARDE CU TATAROAICA AIA ????? DE LA ASTFEL DE OAMENI CE PUTEM INVATA NOI LOCALNICII ACESTEI LOCALITATI ??? SA FURAM,SA VIOLAM,SA SANTAJAM OAMENI, SI ETC ......... !!!!!!!!!!!!! CINEVA TREBUIE SA-I TRAGA LA RASPUNDERE SI PE ACESTI INDIVIZI CARE NU AU CE CAUTA IN FUNCTIILE CARE LE DETIN MOMENT, NU SA-I CONDAMNE PE OAMENI NEVINOVATI ... LE VA VENII RANDUL SI LOR, ROATA SE INTOARCE CAT DE PATRATA AR FII EA ...... NISTE OAMENI CORUPTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marin
7 noiembrie 2012
dosar fabricat la comanda

Sigur este un dosar fabricat la comanda, de altfel Micu se lauda prin Tuzla ca o sa-i faca un flagrant lui Saracila, urmarind cand se urca beat la volan, si uite ca i-a reusit. Incredibil frate...a urmarit cu masina un motociclist pe sosea (nu in camp deschis). Am incercat si eu asta dar sincer nu m-am putut tine dupa un motociclist ca am doar doua benzi iar motociclistul ma evita si pe contrasens, si pe marginea soselei. Saracila asta a reusit o perormanta, mai ales ca era si beat cum zic motociclistii. De ce si-au retras acuzatiile? E cusuta cu ata rau de tot. Scopul e altul, se vede.

anonim
7 noiembrie 2012
.

AI FOARTE MARE DREPTATE, DOSAR FABRICAT LA COMANDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim
7 noiembrie 2012
..

FACETI DREPTATE OAMENI BUNI . OAMENI NEVINOVATI AU INTRAT LA PUSCARIE , IMPOSIBIL ASA CEVAAAAAAAAAA !!!!! RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marina
7 noiembrie 2012
rusine mincinosilor

se vede cu ochiul liber ca i sa vrut raul atat e tare ,oare nu le este frica de d-zeu de au fabricat in asa hal un dosar ptr SARACILA cat bine a facut omul asta acum nu se mai vede toti da cu noroi in el RUSINE

anonim
8 noiembrie 2012
date reale

Foarte bine ca l-a luat pe d-nul Saracila, s-a facut dreptate! Nu e normal sa vi cu rangile si cu batele sa bati lumea pe strada. Cat a fost viceprimar pe timpul raposatului primar, el facea legea in comuna. Fratele dansului este inchis si el pentru omor: a omorat un biet cioban! Subventiile pe pamanturile oameniilor s-au falsificat de catre el si asociiatii lui, s-au furat zeci de miliarde! De asta ce mai ziceti: este un om drept sau corupt? Sunt date reale!

anonim !!
9 noiembrie 2012
.............

NU A FOST NIMENI OMORAT CA EI SA FIE ACUZATI PENTRU TENTATIVA DE OMOR . NU SE POATE ASA CEVA !!!!!!!!!!!!

anonima
11 noiembrie 2012
multa minciuna

chiar nu va da-ti seama dmnilor procurorii ca tine-ti inchsi acesti oaman fara nici o plangere la dosar,sant altii care se bat nu gluma si nu ia mai inchis nimeni . face-ti lumina si nu lasa-ti comanda politica sa joace asul din mana e dosar facbricat la comanda

marina
11 noiembrie 2012
nu e dreptate

PE CINE A OMARAT FRATILOR CA SA FIE JUDECAT PTR TENTATIVA DE OMOR CUM E POSIBIL ASA CEVA NU SE POATE IN ALTA TARA RADE LUMEA DE NOI ,DE LEGILE SI ACUZATIILE FALSE CARE LE POATE AVEA UN OM INTR-UN DOSAR ,NEADEVARATE SI FARA NICIO PLANGERE

ciro
4 decembrie 2012
esti incult rau

tentativa de omor nu inseamna ca ai omorat pe cineva inseamna ca ai avut intentia

Răspuns la: .............
Adăugat de : anonim !!, 9 noiembrie 2012
NU A FOST NIMENI OMORAT CA EI SA FIE ACUZATI PENTRU TENTATIVA DE OMOR . NU SE POATE ASA CEVA !!!!!!!!!!!!
12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5043 secunde