Video FOTO / PLAN ROŞU ACTIVAT LA CONSTANŢA! Accident GRAV între un microbuz plin cu copii şi o maşină

2640


UPDATE - Cinci persoane, între care patru minori, au fost transportate la spital în urma accidentului care s-a produs, miercuri, în localitatea Techirghiol şi în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism. Conform informaţiilor transmise de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, la finalul intervenţiei, opt persoane au fost asistate medical la locul locului, iar ulterior cinci ocupanţi (4 minori şi un adult), conştienţi şi cooperanţi, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii amănunţite de specialitate.

xxx

Miercuri, 27 martie, în jurul orei 12:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a activat planul roșu după ce, în orașul Techirghiol, s-a produs un accident rutier între un autoturism și un microbuz în care se aflau copii, cauzând victime multiple.



La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, o autospecială pentru transportarea victimelor multiple, două ambulanțe SMURD și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță.



Până în acest moment, patru persoane, atât din microbuz cât și din autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei persoane, dintre care doi adulți și un minor, vor fi transportați la spital.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3625 secunde