Două noi terenuri de sport pentru elevi inaugurate în municipiul Constanța

14213
Două noi terenuri de sport pentru elevi inaugurate în municipiul Constanța - x-terenuri-sport-1711535188.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a inaugurat marți, 26 martie, terenurile de sport de la Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” și Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”.

Evenimentul s-a derulat cu sprijinul partenerilor care au inițiat proiectul „Inimi Generoase - Gala Brazilor de Crăciun” în cadrul căruia s-a strâns suma de 100.000 de euro destinați investițiilor în educație.

În data de 10 aprilie 2024 se vor inaugura terenurile de sport sintetice de la Școala Gimnazială Nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu”, respectiv Școala Gimnaziala Nr. 38 „Dimitrie Cantemir”.

„Ne bucurăm că parteneriatul Inspectoratului Școlar Județean Constanța cu CCINA se dovedește din ce în ce mai trainic, cu beneficii pentru întreaga comunitate constănțeană. Sprijinul agenților economici pentru sportul în școli este impresionant, iar faptul că, pe lângă autoritățile locale, tot mai mulți parteneri se implică activ în susținerea învățământului este o dovadă a unei mentalități sănătoase, a înțelegerii beneficiilor aduse de educație. În mod special, îi mulțumim doamnei Ruxandra Serescu, care este alături de instituția noastră cu orice ocazie”, a declarat Sorin Mihai, inspector școlar general.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8875 secunde