Deficit bugetar, turism, energie. INFO economic

128
Deficit bugetar, turism, energie. INFO economic - 1-1711535863.jpg

Articole de la același autor

l Deficitul bugetar a urcat la 28,99 miliarde de lei după primele două luni ale acestui an, reprezentând 1,67% din PIB, în creştere de 1,7 ori comparativ cu un sold negativ de 17,04 miliarde lei, respectiv 1,07% din PIB, raportat în aceeaşi perioadă a anului trecut, informează Ministerul Finanţelor. În condiţiile în care, după prima lună din acest an, deficitul bugetar a fost 7,89 miliarde lei, respectiv 0,45% din PIB, înseamnă că, în februarie, deficitul bugetar a urcat de aproape trei ori.

l Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) derulează o nouă campanie outdoor de promovare a destinaţiei România, de această dată în Italia, la Roma şi Milano. Timp de 14 zile, între 26 martie şi 8 aprilie, cele 100 de panouri publicitare, aflate în cele 67 de staţii de metrou din Milano, vor afişa imagini cu Castelul Peleş, Mănăstirea Suceviţa şi Transfăgărăşan, iar în perioada 27 martie - 16 aprilie, cele 90 de autobuze urbane, colantate integral pe spate cu cele trei imagini, vor traversa punctele turistice importante din Roma.

l PPC a finalizat, prin intermediul subsidiarei sale PPC Renewables, achiziţia de la subsidiarele europene ale Grupului Lukoil a Land Power, care operează în România un parc eolian cu o capacitate instalată totală de 84 MW. Parcul eolian este situat în localităţile Dorobanţu şi Topolog, într-o regiune din România - Dobrogea - cu cele mai bune condiţii de vânt şi generează mai mult de 200 GWh de energie electrică pe an. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4577 secunde