Bursă, turism, energie. INFO economic

206
Bursă, turism, energie. INFO economic - 1-1709905406.jpg

Articole de la același autor

l Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a deschis „pe verde” şedinţa de vineri, 8 martie, cu un rulaj în valoare de aproape 5,7 milioane de lei, după o oră de la debutul tranzacţiilor. Indicele principal BET, care arată evoluţia celor mai lichide 20 de companii, înregistra o apreciere de 0,24%, iar indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 43 de acţiuni de la BVB, consemna o creştere de 0,17%. Cele mai mari creşteri ale valorii acţiunilor le înregistrau Condmag (+6,67%), Erste Group Bank (+1,80%) şi Fondul Proprietatea (+1,65%).

l Româncele care îşi rezervă excursii prin platforme de călătorie preferă să-şi petreacă vacanţa în Italia, Grecia sau Spania, iar valoarea medie a acestor sejururi este de aproximativ 160 de euro, într-un pachet ce include zbor şi hotel, reiese dintr-o analiză realizată de o platformă online de călătorii. Ierarhia este completată de Franţa, cu 15% dintre rezervările din clasament, şi de Malta, cu pachete de vacanţă în această destinaţie reprezentând 9% din total.

l Hidroelectrica a anunţat, vineri, 8 martie, finalizarea lucrării de tip LN3 pentru hidroagregatul nr. 1 de la CHE Costişa, „un pas important în dezvoltarea şi consolidarea infrastructurii hidroelectrice”, conform unui comunicat de presă transmis de companie. Valoarea negociată a acestei lucrări este de şase milioane de lei, iar realizarea proiectului a fost posibilă datorită colaborării dintre Hidroelectrica şi echipa tehnică de la Hidroserv. Proiectul a fost realizat într-un interval de 155 zile lucrătoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9591 secunde