FOTO. Spitalul militar de pe stadionul "Portul" așteaptă avizele de funcționare!

526

Articole de la același autor

Zeci de corturi au fost ridicate pe stadionul "Portul" din municipiul Constanța, în cadrul spitalului modular militar, și "este o chestiune de zile până când totul va fi pus la punct", a anunțat prefectul George Niculescu, în această dimineață, în urma unei vizite pe stadion.

"Militarii din cadrul Ministerului Apărării Naționale lucrează intens pentru ca spitalul militar mobil de pe stadionul Portul să devină funcțional. Partea cea mai grea au îndeplinit-o cu succes: în timp record, au fost ridicate zeci de corturi, a fost montată mare parte din aparatură, iar acum este o chestiune de zile până când totul va fi pus la punct.

Laboratorul urmează să fie complet dotat, inclusiv cu un al doilea aparat Real Time PCR. Tot complexul a fost racordat la utilități, iar acum este nevoie ca autoritățile să se mobilizeze și să acorde toate avizele pentru funcționare.

Am fost pe teren, unde m-am întâlnit cu Comandantul Flotei, contraamiral de flotilă Mihai Panait, care mi-a explicat cum este structurat spitalul modular. Am toată convingerea că rigoarea militară se va resimți deplin în perioada următoare, iar suportul pe care acest ansamblu medical îl va acorda județului va fi unul extrem de important", a afirmat prefectul George Niculescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Aprilie 2020
Stire din Sport : Bundesliga s-ar putea relua pe 9 mai
Vineri, 10 Aprilie 2020
Stire din Sport : Turneu inedit organizat de NBA
Pagina a fost generata in 0.5349 secunde