Video FOTO-VIDEO. Cum a avut loc accidentul de la Dacia, în care o ambulanță s-a răsturnat în șanț

2972

Articole de la același autor

Cinci persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, 15 spre 16 septembrie, în zona Dacia din municipiul Constanța, în care o ambulanță s-a răsturnat într-un șanț. Potrivit martorilor, în incident au fost implicate un taxi și o ambulanță, care transporta pacienți. 




Din primele informații, se pare că taxiul se deplasa pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, dintre stațiunea Mamaia spre Casa de Cultură, iar ambulanța se deplasa pe bulevardul Tomis, dinspre Ovidiu spre Spitalul Județean Constanța. La intersecția din zona Dacia, taxiul avea verde la semafor, iar pe direcția ambulanței era roșu, dar ambulanța avea semnalelele acustice și luminoase în funcțiune. Cele două vehicule s-au izbit, iar în urma impactului, ambulanța s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului, săpat în contextul lucrărilor de reabilitare realizate în tot orașul.




Pacienții din ambulanță, asistenta medicală și ambulanțierul au fost ajutați de martori să iasă din autospecială, până la sosirea cadrelor medicale și a polițiștilor. În mașină se afla un copil de 4 ani și mama acestuia. Toți ce cinci, inclusiv șoferul taxiului, au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.



„La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.



Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, și o ambulanță, condusă de un bărbat, de 62 de ani, care se deplasa având semnalele acustice și luminoase în funcțiune., informează IPJ Constanța.



În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 2 conducători auto, precum și a asistentei din ambulanță, o femeie, de 23 de ani și 2 pacienți care se aflau în ambulanță, de 19, respectiv 4 ani.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6532 secunde