Video FOTO-VIDEO / Polițiștii de la rutieră din Constanța, dotați cu autospeciale BMW

964

Articole de la același autor

Trei autospeciale marca BMW au intrat, de sâmbătă, 1 aprilie, în dotarea Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Constanța. Potrivit reprezentanților instituției, două autospeciale au fost repartizate către Serviciul Rutier Constanța, iar una către Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Constanța.

Sâmbătă după amiază cele trei autospeciale au fost scoase pe străzi, în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiștii constănțeni, în zona Icil din municipiul Constanța.

Autospecialele au următoarele specificații: combustibil benzină, cilindree min. 1900 cm3; motor min. 4 cilindrii, min. 130 kW, min. 290 Nm cuplu; transmisie 4×4 permanent, cutie automată min. 8+1 trepte; un set roti cu pneuri de vară și unul cu pneuri de iarnă; roată de rezervă + cric + cheie roti; volan reglabil pe două direcții cu comenzi montate pe el incluse; ABS, ESP, ASR; viteza maximă – min. 210 km/h; accelerație de la 0 la 100 km/h – max. 8 secunde; 5 locuri; culoare alb + inscripționare specifică.

Potrivit contractului încheiat de Poliția Română cu firma furnizoare, urmează să fie livrate oamenilor legii, în total, 600 de autospeciale, înainte de Ziua Poliției fiind livrată prima tranșă de 100 de vehicule. De altfel, o parte dintre acestea au fost motiv de mândrie cu prilejul evenimentelor organizate în Capitală, de reprezentanții IGPR.

Pe de altă parte, se impune precizat că achiziția de BMW-uri este vizată de o anchetă a Parchetului European și a Direcției Naționale Anticorupție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Aprilie 2023
Stire din Eveniment : Mașină INTRATĂ ÎN STÂLP, în Limanu
Pagina a fost generata in 0.4046 secunde