FPTS: "Încetați cu construcțiile de 1 Mai, românii nu se duc să viziteze șantierele!"

110
FPTS:

Articole de la același autor

Reprezentanții Federației Patronatelor din Turism și Servicii (FPTS) atrag atenția că turiștii români nu mai au chef să se relaxeze printre chele și muncitori, așadar îi sfătuiesc pe toți cei implicați în astfel de activități să sisteze lucrările pe perioada minivacanței de 1 Mai.


"Mini-vacanța de 1 Mai găsește litoralul românesc în aceeași fază a șantierelor patriei ca în fiecare an. Dacă cineva crede că turiștii români mai au chef să se relaxeze printre schele și muncitori, se înșeală amarnic și nu este atent la faptul că există și alternativa altor destinații de litoral în afară de cel românesc. Așa încât îi sfătuiesc pe cei implicați fie să le încheie rapid, fie să amâne lucrările de amenajare pentru sezonul estival în perioada de după 1 Mai dacă nu doresc să dea senzația că litoralul românesc este inspirat din opera Meșterului Manole, fiind mereu în construcție, dar niciodată terminat", spune președintele FPTS, Dan Matei Agathon.


Potrivit acestuia, prima impresie este întotdeauna cea mai importantă: "Prima impresie este întotdeauna cea mai importantă. (…) Să nu ne facem iluzii, nimeni nu vine pe litoral să se distreze printre betoniere și materiale de construcții. Cum ne așternem prima impresie de 1 Mai, așa o să avem și sezonul estival. De aceea revin cu îndemnul de a-i feri pe turiștii care vor alege litoralul românesc pentru mini-vacanța de 1 Mai de lehamitea lucrurilor pe jumătate terminate și de paragina șantierelor în desfășurare".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe bulevardul 1 Mai
Miercuri, 23 Aprilie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert simfonic extraordinar de 1 Mai
Pagina a fost generata in 1.5659 secunde