Fregata Mărășești continuă exercițiile pe mare

175
Fregata Mărășești  continuă exercițiile pe mare - fregatamarasesti-1374075801.jpg
Fregata Mărășești a plecat din portul Odessa pentru a continua exercițiile întrunite pe mare, împreună cu patru nave militare ucrainene, două nave turcești și o navă a patrulei de coastă din Georgia.

Marinarii militari din cele patru țări vor acționa împreună în următoarele zile, conform scenariului Exercițiului multinațional SEA BREEZE 2013, pentru salvarea non-combatanților în cazul unui cutremur de mari proporții, scenariu din care nu vor lipsi acțiunile împotriva amenințărilor asimetrice și împotriva pirateriei navale. Echipajul fregatei Mărășești va executa, împreună cu marinarii ucraineni, trageri reale cu instalațiile de artilerie de la bord în raioanele maritime de antrenament.

Până acum, militarii de pe fregata Mărășești și-au îndeplinit toate misiunile primite de la comandantul grupării navale, dovedind că Forțele Navale Române dispun de personal și capabilități pentru a-și îndeplini misiunile stabilite și angajamentele asumate de către țara noastră în cadrul sistemului de securitate națională și internațională. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4318 secunde