Furau conducte de la sistemul de irigație pentru fier vechi

187
Jandarmii constănțeni au prins un grup de persoane, care intenționa să fure conducte de la un sistem de irigație.


În noaptea de joi spre vineri, oamenii legii se aflau în patrulare, în apropierea unei stații de pompare a apei, pe tronsonul Cernavodă-Medgidia. Jandarmii au surprins, de la depărtare, mai multe persoane care săpau un șanț, cu ajutorul unui Caterpilar.
În momentul apropierii jandar-milor, bărbații au dat bir cu fugiții, lăsând în urmă utilajul și o autoutilitară. Însă mecanicul Caterpilarului nu a mai apucat să fugă. La scurt timp, au mai fost imobilizate alte două persoane.
În urma primelor verificări, oamenii legii au găsit în autoutilitara Volskwagen Transporter patru cupoane tăiate de conductă de irigații, cu lungimea de circa 1,2 metri și diametrul de 120 cm. În apropiere, pe traseul sistemului de irigații, jandarmii au găsit un șanț de aproximativ cinci metri lungime, din care lipsea un cupon de conductă. În plus, în șanțul proaspăt săpat, se aflau trei butelii de oxigen și una de tip aragaz, 15 metri de furtun și instrumente de tăiere, precum și o trusă de chei. 
Cei trei bărbați, Petruș P., de 39 de ani, Marian S., de 21 de ani și Vasile H., de 35 de ani, au fost predați Poliției Medgidia. Oamenii legii vor continua cercetările în ceea ce privește comiterea de furt și distrugere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Doi copii din Hârșova, prinși la furat
Pagina a fost generata in 2.1589 secunde