FURTURI din supermarketuri, la Constanța

2556
FURTURI din supermarketuri, la Constanța - furt-1373373153.jpg

Articole de la același autor

Oamenii legii din Constanța anchetează mai multe furturi din societăți comerciale, care au avut loc în județul de la malul mării. Astfel, polițiștii Secției 2 cercetează în libertate o tânără în vârstă de 22 de ani și un tânăr de 23 ani, ambii din municipiul Botoșani, care au fost surprinși de agenții de pază a două hipermarketuri constănțene, având asupra lor mai multe articole de îmbrăcăminte și produse alimentare sustrase din cadrul acestora. 
La rândul lor, polițiștii Secției 4 anchetează două femei, de 19 și respectiv 50 de ani, din Tulcea, surprinse de agenții de pază ai unui hipermarket după ce au furat mai multe produse alimentare, dar și cosmetice. Prejudiciul în valoare de 320 lei a fost recuperat în totalitate.
Un furt dintr-un magazin este anchetat și la Techirghiol. Ieri, patrula mixtă de siguranță publică formată dintr-un polițist din Techirghiol și un lucrător al Jandarmeriei Constanța, au surprins, pe strada Vasile Alecsandri din localitate, pe Alexandru Gabriel E., de 20 de ani, din Negru Vodă, având asupra sa mai multe produse cosmetice a căror proveniență nu a putut-o justifica. Din primele cercetări s-a stabilit că bunurile respective fuseseră sustrase din cadrul unei societăți comerciale cu aproximativ cinci minute înainte de a fi depistat de către oamenii legii. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Nu-ți scăpa casa din ochi!
Pagina a fost generata in 0.57 secunde