Lovitură de zile mari în Mamaia. De câți bani a fost prăduită o turistă pe plajă

1315
2
Lovitură de zile mari în Mamaia. De câți bani a fost prăduită o turistă pe plajă - furt-1373318291.jpg

Articole de la același autor

Litoralul, dar în special plajele și unitățile hoteliere fără pază și sisteme video de supraveghere sunt noile locuri unde acționează hoții. Conștienți că turiștii, în goana după distracții și soare, sunt neglijenți cu bunurile persoanale, infractorii profită. Așa se face că, într-o singură zi, polițiștilor le-au fost semnalate furtul mai multor poșete, atât de pe plajă, cât și din camerele de hotel lăsate cu geamurile deschise. Astfel de furturi au fost semnalate din stațiunea Mamaia, din Eforie, Costinești și Neptun. 

Paguba este semnificativă, căci unii turiști aveau în poșetele furate toți banii cu care veniseră pe plajă. De exemplu, într-o poșetă furată de pe un șezlong de pe plaja din Mamaia erau nu mai puțin de 10.000 de lei! Posesoarea a reclamat furtul în noaptea de sâmbătă spre duminică, spunând că a lăsat poșeta nesupravegheată pentru o jumătate de oră, între 3,30 și 4,00, pe un șezlong de pe Crazy Beach, iar când s-a întors, dispăruse. 

"Având în vedere faptul că, în ultima perioadă, s-a constatat o neglijență ridicată cu privire la propriile bunuri a turiștilor veniți în stațiunile de pe litoralul românesc, conducerea Poliției Constanța a dispus intensificarea acțiunilor de prevenire a furturilor de pe plajă, din auto și din camerele de hotel. 

Astfel, polițiștii de ordine publică și cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității vor distribui pliante informative, vor discuta cu cetățenii identificați ca fiind neglijenți cu bunurile proprii (care își lasă bunuri la vedere în autoturisme și pe șezlongurile de pe plajă, care își lasă ferestrele deschise de la camerele de hotel situate la parter sau la etajul 1). Totodată, se va acționa în sistem integrat, în colaborare cu Jandarmeria Constanța, în vederea combaterii infracțiunilor specifice sezonul estival", au precizat reprezentanții Poliției Constanța. 

Comentează știrea

admirator
9 iulie 2013
asta-i Raiul

lui mazarel... "regale Soare"... Hoti, fufe si maidanezi...

costea
9 iulie 2013
ghinion

Cred ca toti astia isi merita soarta la cat de aiuriti sunt.

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Nu-ți scăpa casa din ochi!
Marţi, 09 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cât costă papucii de plajă
Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : La adunat de scoici
Pagina a fost generata in 0.462 secunde