Distracție pe ritmuri cubaneze, la Marttinez Beach

268

Articole de la același autor

Petrecere incendiară, sâmbătă noaptea, pe plaja în stil cubanez Marttinez Beach, situată în nordul stațiunii Mamaia, la Cuba Libre Party. Distracția a început la ora 23,00, iar concertul serii a fost susținut de Biu Marquetti, trupa de dansatori cubanezi, cât și ceilalți invitați distrându-se la maxim pe ritmuri cubaneze. Atmosfera a fost întreținută de barmanii profesioniști, care au oferit un adevărat spec-tacol, al cărui element principal de atracție a fost, bineînțeles, cocktailul Cuba Libre.

Inaugurat în luna iunie 2013, Marttinez Beach este un lounge cu plajă, un hot spot al distracției în această vară. Plaja amenajată, lounge cu bucătărie proprie, rețetele speciale de cocktail-uri, muzica oferită 24 din 24 de ore de propriul DJ sunt ofertele Marttinez Beach care asigură relaxarea și distracția. Serviciile sunt oferite de un personal experimentat, atât direct pe plajă, cât și în lounge. Cei care doresc să savureze un cocktail direct pe plajă pot comanda prin serviciul fast order, accesat din aplicația Marttinez și sunt serviți imediat, fără să se ridice de pe șezlong.

Compania Trotter Restaurant a lansat, pe 22 iunie, un proiect greenfield la malul mării, în nordul stațiunii Mamaia, zona de cluburi. Investiția constă într-un nou restaurant La Mama, al zecelea al lanțului și al doilea de pe litoralul românesc, precum și o plajă cu lounge și beach bar, care funcționează sub un brand nou, Marttinez Beach.

Investiția de peste 700.000 de euro se adresează tinerilor, celor cu venituri medii și peste medie, oamenilor cu profesii liberale sau antreprenorilor, care doresc să petreacă într-un mod distractiv în cea mai în vogă stațiune de pe litoralul românesc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : La adunat de scoici
Miercuri, 03 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Se fură de pe plajă!
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Sport : Eseuri la nisip, pe plaja din Mamaia
Pagina a fost generata in 0.7199 secunde