Furturi pe bandă rulantă din locuințele constănțenilor! Patru tineri, ridicați de polițiști

346
Furturi pe bandă rulantă  din locuințele constănțenilor!  Patru tineri, ridicați de polițiști - furturipebandarulanta-1536853783.jpg

Articole de la același autor

Patru tineri din Constanța au furat bani, bijuterii, ceasuri, telefoane, tablete și laptopuri, spărgând locuințe sau intrând pur și simplu pe geamurile caselor.

Polițiștii din Constanța aveau un cerc de suspecți, iar în urma a șapte percheziții la domiciliile lor, patru tineri au fost reținuți.

"La data de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat șapte percheziții domiciliare, pe raza municipiului Constanța, la persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt din locuință, faptă comisă la sfârșitul lunii iulie a.c., de unde autorii au sustras un telefon mobil și 150 de lei", explică oamenii legii.

Polițiștii contănțeni au extins cercetările și au descoperit că cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, toți din municipiul Constanța, se fac vinovați și de alte furturi din locuințe, fapte săvârșite în perioada 27 iulie - 3 septembrie 2018, pe raza municipiului Constanța.

Astfel, polițiștii au stabilit că tinerii ar fi pătruns în locuințele a patru persoane, prin forțarea și escaladarea ferestrelor, sustrăgând mai multe bunuri de valoare, precum bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile, tablete, laptopuri și diverse sume de bani.

Până în prezent, prejudiciul total, de aproximativ 10.000 de lei, a fost recuperat în parte, polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuând cercetările în vederea documentarii întregii activități infracționale a persoanelor implicate în săvârșirea furturilor.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei patru tineri, pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul poliției, urmând să fie fi prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5132 secunde