Gabriel Oprea, la mâna lui Iohannis

136
Gabriel Oprea, la mâna lui Iohannis - gabrieloprea1469533503-1476268775.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a primit cererea procurorului general Augustin Lazăr de efectuare a urmăririi penale față de Gabriel Oprea, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.


"A venit cererea de efectuare a urmăririi penale față de Gabriel Oprea de la procurorul general Augustin Lazăr. Urmează ca președintele să ia o decizie", a precizat, miercuri, Mădălina Dobrovolschi, citată de Agerpres.


Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a solicitat sesizarea președintelui României pentru a aprecia asupra exercitării dreptului de a cere urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Națională și ministru al Afacerilor Interne, în dosarul privind moartea agentului Bogdan Gigină.


Potrivit unui comunicat al DNA, solicitarea a fost transmisă în conformitate cu prevederile legale și constituționale și având în vedere încetarea, prin demisie, a mandatului de senator al lui Gabriel Oprea, începând cu data de 1 octombrie 2016.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9614 secunde