Fără a avea permis de conducere

Găină a dărâmat cu mașina un stâlp de electricitate în comuna Nicolae Bălcescu

284
O casă din comuna constănțeană Nicolae Bălcescu a fost la un pas să ia foc ieri din cauza unui stâlp de electricitate care a căzut la câțiva metri distanță. Stâlpul a fost dărâmat de un șofer de ocazie care, fără a avea permis de conducere, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de el.
Potrivit polițiștilor, Marcel Găină, de 26 de ani, din Cuza Vodă, a condus o autoutilitară marca Dacia și, ajungând în comuna Nicolae Bălcescu, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-un stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului. În urma impactului, stâlpul s-a prăbușit în curtea unei case, existând pericolul de a lua foc din cauza firelor de electricitate căzute la pământ.
Oamenii legii i-au întocmit dosar penal lui Găină pentru că a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis. De asemenea, și pasagerul de pe locul din dreapta față va fi urmărit penal. Dragoș Mihai, de 31 de ani, tot din Cuza Vodă, este proprietarul autoutilitarei și este acuzat că a încredințat mașina cu bună știință unei persoane care nu deține permis de conducere.
Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Rutieră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.547 secunde