GALERIE FOTO / CARAMBOL rutier cu patru mașini. Actriță cunoscută, implicată în accidentul de strada Th. Burada

1219
2

Articole de la același autor

UPDATE: Tânăra care a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma carambolului este actrița Lia Sinchevici! Aceasta a jucat în alături de actori celebri, precum Jean Claude Van Damme.
 

Polițiștii de la Rutieră au intervenit, astăzi, la un accident rutier care s-a petrecut la intersecția străzilor Theodor Burada cu strada Bărăganului, în care au fost implicate patru autoturisme. Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 30 de ani care se deplasa la volanul unei mașini pe strada Bărăganului, dinspre strada Oborului. La intersecția cu strada Th. Burada, șoferul nu a oprit la Stop și a intrat în coliziune cu o mașină condusă regulamentar. În urma impactului prima mașină a ajuns în alte două parcate. O singură persoană a fost rănită ușor și a primit îngrijiri de specialitate.

Comentează știrea

Pintea
18 iunie 2015
Indicatoare vizibile

Sunt multe indicatoare acoperite de vegetatia pomilor .Daca uiti ca urmeaza un drum prioritar risti sa lovesti alta masina care circula regulamentar.Aici nu discut despre cazul respectiv ,insa trebuie toaletati pomii in dreptul indicatoarelor de circulatie pentru a putea fi observate cu usurinta de la distanta .

Haiducul
19 iunie 2015
Exact , toaletati vegetatia din intersectii !

Nu se mai vad indicatoarele , nu se mai vad semafoarele ...in special cele care numara secundele ramase ....Primaria , se aude ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7274 secunde