DURERE FĂRĂ MARGINI! Victima accidentului de la Eforie A MURIT. Copilul ei decedase duminică!

2202
5

Articole de la același autor

UPDATE:  Tânăra de 31 de ani avea doi copii, unul de trei ani și un bebeluș de 11 luni. Gabriela Teodorescu venise la mare cu băieții ei și mai mulți prieteni de familie. În momentul tragediei, în autoturismul condus de Gabriela se mai afla o adolescentă de 16 ani. Pagina de facebook a tinerei a fost asaltată de mesaje de condoleanțe.

"Dumnezeu să vă așeze în loc luminat ...fată frumoasă, cu suflet minunat, care bucurai cu zâmbetul tău, orice persoană îți ieșea în cale,.. mama minunată pentru copii tăi, pentru care nu oboseai niciodată ! Găbița dragă ....plâng și nu pot să accept nenorocirea ce s-a abătut asupra familiei tale. Mă rog bunului D-zeu să-i întăreasă în aceste cumplite momente!...Odihnă veșnică sufletelor voastre!"

Tânăra de 31 de ani care a fost implicată într-un tragic accident rutier, petrecut între cele două Eforii, a murit. Gabriela Teodorescu și-a dat ultima suflare, astăzi, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Amintim că accidentul în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz s-a petrecut, duminică seară, între Eforie Nord și Eforie Sud. În urma carambolului, copilul Gabrielei Teodorescu, un bebeluș de 11 luni și-a pierdut viața și alte patru persoane au fost rănite.



Comentează știrea

ismail/ brussel
17 iunie 2015
!

Condoleamta usoara si pace an suflet si putere asta ne e viata la bine si la greu ! Sa nu dam vina pe dumnezeu el ne protejeaza .raul noi nil facem pe pamant adica oameni !

simpa trans
17 iunie 2015
se cred regii soselelor

astora le trebuie retrasa licenta! ca doar mai sunt si altii poate mult mai buni si care respecta legea! iar la scarbele de la rutiera le zic doar atat cat va da pasa sa nu i opriti microbuzele? rusine ! nu am vazut o sg data macar un microbuz simpa oprit de radar! si stim cu totii cum circula acesti soferi nebuni! rusine cu acesti militieni corupti si spagari! se da spaga de catre smecheri si pe ai nu opreste nimeni! ei sunt autorii morali ai acestor tragedii!

tigane
17 iunie 2015
cum de te primeste belgia?

invata sa scrii ! adica oamenii cu doi i si ni-l facem! plus : condoleante nu ce ai scris tu si in suflet nu an suflet! tigani la furat sau fete la produs plecat si el in afara! tot tigan si analfabet esti!

Răspuns la: !
Adăugat de : ismail/ brussel, 17 iunie 2015
Condoleamta usoara si pace an suflet si putere asta ne e viata la bine si la greu ! Sa nu dam vina pe dumnezeu el ne protejeaza .raul noi nil facem...
Metropolitan
18 iunie 2015
Pt.Simpa

Esti un bou,futu-ți mortii mă-tii in gat ,sa castigi tu bani câți am luat eu de la Pasa,Daca nu sa iti iei lumânari.

Răspuns la: se cred regii soselelor
Adăugat de : simpa trans, 17 iunie 2015
astora le trebuie retrasa licenta! ca doar mai sunt si altii poate mult mai buni si care respecta legea! iar la scarbele de la rutiera le zic doar...
regili șoselei
18 iunie 2015
pt. sclavetele nr.2

Băi frustratule care ești, ce vină are rutiera că se întâmplă și accidente în trafic ? Pesemne că tu ești vreun lache flaușat, șofer dă rabă sau microbuz al unei firme rivale, care ești oprit de Poliție mai des decât alții, ori ți-ai luat amenzi de-ai căpiat și pentru asta dai ca prostu' în gabori ...că ce să faci altceva, te răzbuni și tu cum poți în spatele tastaturii....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6793 secunde