Scene de coșmar, la Constanța! A murit după ce a fost spulberată de o mașină

1094
1
Scene de coșmar,  la Constanța! A murit după ce  a fost spulberată de o mașină - scenedecosmar-1434297460.jpg

Articole de la același autor

Clipe de groază, sâmbătă după-amiază, pe strada Baba Novac, din Constanța. O femeie de 67 de ani și-a dat ultima suflare în plină stradă, după ce a fost victima unui accident rutier.

Potrivit polițiștilor de la Rutieră, un tânăr de 27 de ani se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Soveja, la volanul unui autoturism marca BMW înmatriculat în Constanța. În momentul în care a ajuns în zona Cimitirului Municipal, șoferul a lovit în plin o femeie care traversa strada. În urma impactului, femeia a fost aruncată câțiva metri, iar conducătorul auto a pierdut controlul mașinii și s-a proptit într-un autoturism marca Audi, care era parcat. Martorii accidentului au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul medicilor.

Victima a fost grav rănită, iar medicii s-au chinuit să o resusciteze. În ciuda eforturilor depuse, femeia și-a dat ultima suflare în plină stradă, sub privirile îngrozite ale soțului ei.

Agenții de la Rutieră deplasați la fața locului au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar oamenii legii au stabilit că acesta nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Martorii tragediei au declarat că șoferul avea viteză în momentul impactului și că nu a apucat să frâneze. 

Comentează știrea

Mihai
15 iunie 2015
Sursa

Interesanta sursa pozei...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Copil lovit de mașină pe "zebră"
Pagina a fost generata in 2.5207 secunde