Mopedist băut și fără permis

238
1
Mopedist băut  și fără permis - mopedistbautsifarapermis-1434296390.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 68 de ani, din Săcele, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat pe un moped fără a avea permis și după ce s-a… cinstit. Bineînțeles că inevitabilul s-a produs și a fost implicat într-un accident rutier.

Evenimentul s-a petrecut, ieri după-amiază, în jurul orei 13.30, la Năvodari. Potrivit anchetatorilor, bărbatul se deplasa pe șoseaua Constanței, dinspre centru către strada Gării. La un moment dat, acesta a pierdut controlul și s-a răsturnat. Individul s-a ales cu câteva leziuni ușoare și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Agenții au stabilit în urma testării cu aparatul Drager că avea o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, oamenii legii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

Comentează știrea

Liviu
16 iunie 2015
Castiguri sigure

Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem! Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani, in timpul liber, fără obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Copil lovit de mașină pe "zebră"
Pagina a fost generata in 1.7693 secunde