GALERIE FOTO/ Clubul Isis a premiat oamenii de valoare ai Constanței

290
La aniversarea a patru ani de activitate, Asociația Clubul Isis a premiat, și în acest an, cei "Zece Oameni de Valoare" ai Constanța. Evenimentul s-a desfășurat la Casa de Cultură, fiind prezenți directori ai instituțiilor publice, edili locali din județ, cadre medicale, cadre didactice.


"Un oraș rămâne o simplă așezare, dacă nu există oameni care să marcheze locul, prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea de meleaguri îndepărtate", au afirmat reprezentanții Asociației Clubul Isis, referitor la cele zece personalități care au primit distincții pentru activitatea pe care o desfășoară. 


Dintre câștigări menționăm: la categoria "Medicină", și în acest an, cele mai multe voturi au fost strânse de dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Acesta nu a fost însă prezent, premiul fiind ridicat, în numele lui, de dr. Rodica Tudoran, șefa Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța; la categoria "Academic", distincția a fost acordată prof. Dănuț Epure, rectorul Universității "Ovidius", iar la "Lumea Afacerilor" premiul a fost înmânat președintei Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Corina Martin


La eveniment a fost prezent și prof. dr. Laurențiu Mircea Popescu, directorul Institutului Național de Patologie "Victor Babeș", cunoscut și ca "părintele telocitelor", căruia i-a fost înmânat, pentru întreaga activitatea, unul dintre premiile de excelență. De asemenea, premiu de excelență a primit și dr. Valeria Stroia, medic pediatru constănțean apreciat, care a îngrijit zeci de mii de copii și a format, în calitate de profesor universitar, o bună parte din noile generații de medici. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Cultură-Educație : Premii pentru doamnele de etnie turcă
Pagina a fost generata in 0.9056 secunde