Galerie foto / FLĂCĂRI ÎN MAMAIA! Pompierii intervin cu echipaje de stingere şi salvare, la Hotelul PARC

3404

Articole de la același autor

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru a lichida un incendiu care a izbucnit în zona Hotelului Parc Mamaia. 


Autorităţile intervin cu echipaje de stingere şi de salvare, printre care amintim: cinci autospeciale de stingere incendii, două autoscări, o autospecială pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi alte două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa.




UPDATE  - Potrivit informaţiilor de ultim moment, furnizate de reprezentanţii ISU Constanţa, ard gunoaiele şi materialele din proximitatea piscinei hotelului.  


UPDATE - Potrivit reprezentanţilor ISU Constanţa, "au ars 400 de kilograme de materiale combustibile. Focul s-a extins şi la faţada hotelului, la nivelul demisolului şi la parter, pe o suprafaţă de aproximativ60 mp. S-au autoevacuat 15 persoane, dintre care doi bărbaţi au fost asistatţi de echipajele medicale, însă au refuzat transportul la spital. Cauza izbucnirii focului este în curs de investigare..."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9255 secunde