Galerie FOTO / Flăcările iadului la restaurantul Beirut. Trei fete au ars de vii!

2326
3

Articole de la același autor

Haos și panică, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe bulevardul Tomis. Un incendiu puternic a devastat trei localuri, printre care și restaurantul Beirut. Trei tinere care lucrau în respectivul local au rămas blocate înăuntru și nu au mai putut fi salvate. Alte patru persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stare critică. 


Un incendiu de proporții a cuprins, sâmbătă seara, în jurul orelor 22.35, localurile Beirut, Legendary Pub și Cazino de pe bulevardul Tomis. Flăcările au fost întețite de vântul puternic, dar și de cenușa care zbura din acoperișul clădirii. Pompierii au ajuns în câteva minute la fața locului, însă pentru trei tinere a fost prea târziu. 


69 de pompieri, în lupta cu focul 
Martorii povestesc că focul a cuprins restaurantul Beirut în doar câteva zeci de secunde, iar fumul înecăcios scădea vizibilitatea. Se pare că, în momentul izbucnirii incendiului, în local erau aproximativ o sută de persoane, care s-au îngrămădit imediat către ieșire. 
Pompierii militari de la Detașamentul Constanța - oraș al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit cu nouă autospeciale pentru a potoli flăcările. Nu mai puțin de cinci ofițeri și 64 de subofițeri s-au luptat cu focul mai bine de patru ore, însă intervenția a fost greoaie. 
"Intervenția a fost extrem de grea din cauza fumului, vizibilitatea era extrem de redusă. Înainte de a intra în clădire, a trebuit să ne asigurăm că incendiul a fost stins și nu se va reaprinde, așa cum s-a întâmplat de câteva ori", a precizat maiorul Ion Vlăduț, prim-adjunctul inspectorului șef al ISU Dobrogea. 
Printre primele persoane pe care le-au salvat pompierii se află și Nicoleta Buirencu, de 19 ani, angajată ca dansatoare la restaurant, care a suferit arsuri grave la nivelul căilor respi-ratorii. Aceasta a fost transportată de urgență, ieri dimineață, cu o aeronavă SMURD la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri din Capitală. 
Alte trei persoane au fost scoase de militarii constănțeni, fiind transportate la Spitalul Clinic Județean Constanța și având arsuri minore sau fiind intoxicate cu fum, însă se află în afara oricărui pericol. 


Trei suflete carbonizate 
Pe parcursul orelor, în timp ce pompierii constănțeni se luptau cu flăcările înalte și de câțiva metri, la fața locului a ajuns o tânără care făcuse un atac de panică și fusese luată de un echipaj medical. Tânăra susținea cu tărie că în clădire se mai află alte două fete, pe care le-a auzit țipând și implorând ajutor. Se pare că acestea se schimbau în vestiarul aflat la etajul restaurantului Beirut. 
"Am ieșit repede, dar le-am au-zit. Erau două fete, cred că Nicoleta și Miky, care urlau și plângeau și cereau să fie ajutate. Când m-am întors, am văzut că a căzut o bucată de lemn și nu puteau să iasă. Ele erau sus, se schimbau", a povestit martora. 
Și a avut dreptate. În scurt timp, în jurul orei 1.30, militarii anunțau că au fost găsite trupurile neînsuflețite a două tinere. Criminaliștii le-au chemat pe rudele tinerelor pentru a le identifica, una dintre ele dovedindu-se a fi Mihaela Tucă, de 24 de ani, din Mangalia, dansatoare în restaurantul Beirut, iar cealaltă, Nicoleta Cengher, de 22 de ani, din Costinești, cântăreață. Cele două au fost găsite una peste alta, strivite de o bucată de lemn. Însă la fața locului se afla și familia Vasilițeanu, care îi implora pe polițiști să le spună unde este fata lor, Nicoleta, care lipsește. 
Mama fetei s-a rugat în permanență, în timp ce pompierii scotoceau printre rămășițe, ca fata ei să nu fie găsită. Însă, în jurul orei 3.30, cele mai negre gânduri i s-au adeverit: Nicoleta Vasilițeanu, de 23 de ani, din Constanța, a fost găsită carbonizată. 


O premoniție cutremurătoare 
Cu doar câteva ore înainte de a muri în incendiu, Nicoleta Cengher postase pe contul ei de Facebook un mesaj pe care mulți îl pot con-sidera o premoniție cutremură-toare. Tânăra urcase pe pagina ei o poză ce conține un text cu un mesaj adresat bărbaților, despre cum aceștia ar trebui să fie mai atenți și cum să trateze femeile. Însă, comentariul pe care Nicoleta l-a făcut la această ilustrație este de-a dreptul șocant. Ea a scris, în limba engleză "Now you see fire", care se traduce "Acum vezi foc". 


Ucidere din culpă 
Trupurile neînsuflețite ale celor trei tinere care s-au stins în urma tragicului incendiu au fost transportate la morga Cimitirului Central, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să li se efectueze necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții. Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă. Pompierii de la ISU Dobrogea urmează a stabili de unde a pornit incendiul și din ce cauză. De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au demarat o investigație, pentru că, din câte se pare, doar o singură tânără avea contract de muncă. 


Comentează știrea

constantean
7 aprilie 2014
rusine

si uite asa acolo pe sufletele celor trei fete se va innalta in curand un bloc....

beats by dre pas cher
7 aprilie 2014
beats by dre pas cher

If you need the looking-good appearance, then it is assured that you will look out for a top clothing brand. beats by dre pas cher http://autismromania.ro/casque-beats.htm

Replique LV sacs
7 aprilie 2014
Replique LV sacs

Confidence cannot be simply built up in a person and it needs some catalyst factor Replique LV sacs http://www.autismromania.ro/lvfrance.htm

Pagina a fost generata in 0.9795 secunde