Galerie foto / Impact nimicitor! Doi morți după ce o motocicletă a făcut praf o mașină

1852
7

Articole de la același autor

Accidentele rutiere grave par să se țină lanț pe șoselele din județul Constanța.

Ieri, două persoane și-au pierdut viața în apropiere de municipiul Medgidia în urma unei coliziuni frontale între o motocicletă și un autoturism. Polițiștii rutieri atrag atenția că nerespectarea regulilor elementare de circulație duc la astfel de tragedii.

Nenorocirea s-a petrecut ieri dimineață, pe Drumul Județean 381. Polițiștii de la Rutieră spun că șoferul unui autoturism marca Dacia 1300 se deplasa dinspre Medgidia către localitatea Valea Dacilor. În momentul în care a ajuns la kilometrul 34, bărbatul de 63 de ani a virat la stânga, fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă marca Yamaha condusă de un tânăr de 26 de ani, din Medgidia. Impactul a fost atât de puternic încât șoferul autoturismului Dacia a rămas încarcerat între fiarele mașinii, iar motociclistul a fost zdrobit de asfalt. Martorii au sunat la 112, iar la locul accidentului au ajuns în scurt timp cadrele medicale, militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" și agenții Serviciului Poliției Rutiere.

Pompierii au scos șoferul din mașină, dar din păcate medici nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au declarat decesul. Aceeași soartă a avut-o și motociclistul, Mario Gheorghe. Tânărul a pierdut lupta pentru viață în ciuda eforturilor medicilor. Acesta era militar la baza de la Mihail Kogălniceanu și era pasionat de motociclete și adrenalină. Mai mult, pe pagina sa de Facebook tânărul are o fotografie cu mai multe amenzi primite de la Poliția Rutieră, pe care le lipise pe motor, semn că îi plăcea viteza. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la morga Spitalului Municipal Medgidia pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Mama tânărului se pare că este plecată în străinătate și va veni în țară cât mai repede pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum.

În urma accidentului rutier, circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în acre s-a petrecut tragedia. Potrivit primelor informații, motociclistul circula cu o viteză foarte mare, motiv pentru care, foarte probabil, șoferul Daciei nu a putut anticipa corect timpii necesari pentru a efectua manevra în deplină siguranță. Mai mult decât atât, impactul a fost atât de violent încât autoturismul Dacia părea că s-a lovit de un TIR și nicidecum de o motocicletă, de aici și decesul șoferului mașinii. Polițiștii rutieri spun că sunt foarte rare cazurile de coliziuni între motociclete și autoturisme în urma cărora să se înregistreze pierderi de vieți omenești printre ocupanții mașinilor.

Nenorocirea vine după ce zilele trecute o altă femeie a murit pe DN22, în apropiere de Tariverde, iar săptămâna trecută, în localitatea 23 August alte cinci persoane au pierit într-un tragic accident rutier. 

Comentează știrea

adi
11 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

viorel
11 august 2015
Nou

Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Tudor
11 august 2015
Pt. toți care au comentat ieri negativ la adresa celui cu Dacia

Din articolul se vede foarte clar clar că motociclistul era un teribilist care, mai devreme sau mai tîrziu, nu avea alta varianta decit să sfîrșească mort sau să ajungă în scaunul cu rotile. Afirmația că șoferul a virat stinga fără să se asigure este greșită pt. că poți să te asiguri împotriva unor vehicule care circula cu viteză normală dar este imposibil să te asiguri împotriva unor nebuni care conduc torpile cu, probabil, peste 200 Km/h. Ce circumstanțe atenuante se pot aduce în favoarea unui dezaxat atît timp cit "pe pagina sa de Facebook tânărul are o fotografie cu mai multe amenzi primite de la Poliția Rutieră, pe care le lipise pe motor, semn că îi plăcea viteza". A plecat in iad nu numai ca sinucigaș ci și ca criminal.

dhh
11 august 2015
Pt Tudor

Te inteleg perfect si ai dreptate. Stiu un caz asemanator, numai ca nu era motor era un porsche cu vreo 180 la ora si a murit numai soferul daciei. Dupa ani de procese s-a stabilit culpa comuna, nu ca ar mai conta... Trebuie facut ceva cu acesti donatori de organe care omoara oameni nevinovati doar ca se cred 'smecheri'. Bah daca vreti sa muriti ca sobolanii de ce nu va dati mah foc ? De ce mai trebuie sa luati si pe altii cu voi ? Ma intreb tot timpul, o mai fi mah ceva in capul ala al vostru in afara de tarate si c@#$% ???

dhh
11 august 2015
Inca ceva

Foarte important. Sper ca familia acestui criminal nenorocit (donatoru cu moturu) sa-si blesteme toate zilele care le-au mai ramas si sa nu mai iasa din casa in viata lor ! Asta merita !

robillard
11 august 2015
Alo

Alo Împrumut de 2.000 € 3 milioane € pentru oricine capabil să ramburseze cu interes oferta privat are o rată scăzută de 3%. Suntem persoane care oferă împrumuturi între persoane fizice care au nevoie de serios pentru întreprinderile mici investiții personale interes doar în suma solicitată rata. Ne face împrumuturi locale și împrumuturi internaționale la oameni peste tot în lume. Organizatia noastra nu este o bancă și nu nu nécessitons multe documente. Împrumut corect și cinstit și de încredere. Contactati-ne azi și să ne spui suma de bani pe care doriți să plătiți. Suntem gata pentru a satisface: [email protected]

Cipicao
11 august 2015
Locuri de munca

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4866 secunde