Galerie foto - JAF DE MII DE LEI ÎN CONSTANȚA! SALĂ DE JOCURI, PRĂDATĂ DE HOȚI. Poliția, pe urma suspectului!

1096
2

Articole de la același autor

UPDATE -  Din primele informații, suspectul a fugit cu suma de 12 mii de lei. Unitatea este monitorizată video, atât afară cât și în interior, prinderea infractorului fiind doar o chestiune de timp. După jaf, primii la fața locului au ajuns cei de la firma de pază Zip Escort, urmați la scurt timp de polițiști.


UPDATE - Un individ care nu era mascat a intrat în unitate, i-a pulverizat angajatei spray paralizant și i-a furat o sumă de bani. La fața locului se află polițiștii de la investigații criminale, care fac verificări în acest moment și încearcă să dea de urma suspectului.


Politiștii constănțeni intervin, în aceste momente, în zona Capitol, unde o sală de jocuri situată pe bulevardul Tomis, vizavi de restaurantul Beirut, a fost prădată de hoți.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

marian
11 noiembrie 2015
diverse

Marian Nicolae · Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Jaf de peste 4.000 de lei
Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Pensionar jefuit de doi minori!
Duminică, 23 August 2015
Stire din Fun : VIDEO. Un jaf de tot râsul!
Pagina a fost generata in 1.2977 secunde