Caz incredibil în Constanța! I-a furat lucrurile chiar de sub nas, în timp ce își făcea selfie-uri

706
Caz incredibil în Constanța! I-a furat lucrurile chiar de sub nas, în timp ce își făcea selfie-uri - shutterstock168960257-1442183145.jpg
E frumos să pozezi și să ai în fundal lacul sau marea. Trebuie însă să acorzi o atenție deosebită și la ce se întâmplă în jur și să nu uiți total de bunurile tale. Exact contrariul l-a făcut o femeie de 59 de ani, din localitatea Techirghiol. Aceasta s-a dus pe malul lacului pentru o scurtă ședință foto; în timp ce femeia își făcea fotografii, un bărbat s-a apropiat și a încercat să intre în vorbă cu ea. Femeia l-a ignorat, dar bărbatul a observat pe o bordură mai multe lucruri lăsate nesupravegheate. Individul și-a văzut de drum și a luat lucrurile în timp ce femeia era mult prea ocupată să prindă cel mai bun unghi pentru fotografie.

În scurt timp, aceasta a realizat lipsa cheilor de la mașină, a unui telefon mobil și a unui pachet de țigări. Păgubita s-a dus glonț la Poliție și a reclamat furtul. Polițiștii s-au dus imediat la intersecția bulevardului Eforie cu strada Oituz, unde se afla parcat autoturismul, și au observat doi indivizi care s-au urcat în mașină. Oamenii legii i-au oprit în trafic și i-au identificat ca fiind Mihai D., de 40 ani, și Paul L., de 48 de ani, ambii din Techirghiol. În urma percheziției corporale, oamenii legii au găsit asupra lui Mihai D. și telefonul mobil, și pachetul de țigări reclamate ca fiind furate.

"Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, stabilindu-se că se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice", a declarat ag. șef adj Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Pasagerul a declarat că nu a știu că mașina este furată și că prietenul lui l-a luat la o plimbare. Mihai D. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Dispărută fără urmă
Pagina a fost generata in 0.4593 secunde