Un polițist a refuzat mită de 1.000 de euro

416
2
Un polițist a refuzat  mită de 1.000 de euro - politistmita-1441735633.jpg
Un tânăr de 26 de ani a fost reți-nut de procurorii din Mureș după ce a încercat să îi ofere mită unui polițist de la Investigarea Criminalității Economice.

Potrivit anchetatorilor, suma de 1.000 de euro era oferită polițistului pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu într-un dosar penal. Mai exact, tânărul a fost prins în flagrant în timp ce îi oferea polițistului banii pentru a nu extinde cercetările față de el.

"Pentru documentarea întregii activități infracționale, a fost efectuată o percheziție la domiciliul acestuia, unde au fost găsite și ridicate mai multe documente, în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.

Cazul a fost instrumentat de ofițerii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș și ai Direcției Generale Anticorupție sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș. 

Comentează știrea

m
9 septembrie 2015
n

Pai asta se intampla in Mures.Astia din Constanta rad si cu kuru ca nu a luat spaga prostu.

anca
10 septembrie 2015
bani

Mina cu bani! Oferta absolut noua! Am cucerit rapid intreaga Romanie! Oamenii au inceput deja sa castige bani cu noi, asa ca e timpul sa lasi si tu la o parte alte prostii si sa castigi bani acum, urgent! Te indrumam pas cu pas, indeaproape, iar tu vei sti exact ce sa faci! Solicita acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Dispărută fără urmă
Luni, 07 Septembrie 2015
Stire din Economie : Economia de pradă
Pagina a fost generata in 0.46 secunde