Polițist implicat într-un accident rutier

353
Polițist implicat într-un accident rutier - politistlovit-1441550418.jpg
Un apel la 112 anunța, sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, că pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Universității "Ovidius", a avut loc un accident rutier.

Două persoane care traversau strada pe trecerea de pietoni au fost spulberate de un autoturism. Șoferul vinovat, Antoniu Petruț V., se deplasa cu un autoturism marca Daewoo Cielo pe banda numărul II, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Tomis. La trecerea de pietoni din zona campusului, conducătorul nu a oprit. Victimele, un adolescent și un polițist, au suferit leziuni.

Mihail D., este ag. șef pr. la Poliția Cernavodă și se afla în afara serviciului. Acesta nu a suferit leziuni foarte grave, deoarece a avut prezență de spirit și a pus mâinile pe capotă în momentul în care a observat că mașina nu oprește. El s-a ridicat imediat de jos și i-a acordat îngrijiri medicale celeilalte victime.

Până la sosirea colegilor de la Serviciul Poliției Rutiere, polițistul a dirijat circulația pentru a se asigura că niciun alt eveniment neplăcut nu se va mai petrece în zonă. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale. Polițiștii

l-au testat pe șofer cu aparatul Drager și au stabilit că acesta nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. El s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și a rămas fără permis de conducere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6613 secunde