Bani negri din tutun! Rețea de contrabandiști, anihilată de polițiști

472
2
Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale (SIC) din Constanța au scos din afaceri mai mulți indivizi din Constanța și București

care comercializau țigări de contrabandă. Opt indivizi au fost reținuți și au ajuns în fața magistraților Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea anchetatorilor s-a desfășurat pe raza municipiului Constanța și în București. Potrivit anchetatorilor, cei opt suspecți au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau țigări de producție UE, netimbrate în parcarea unui magazin.

"Inculpații Ismet Sadâc, Gheorghe Dinu, Gheorghe Nicolae și Costel-Ștefan Nicolae au deținut și transportat în municipiul București, în parcarea complexului comercial IKEA, cantitatea de cinci cutii din carton a câte 624 pachete fiecare, conținând un număr total de 62.400 țigarete de contrabandă marca Plugarul, precum și 4.400 țigarete de contrabandă marca Imperator și 3.000 țigarete de contrabandă marca Cartel, pe care au vândut-o unor persoane din municipiul Constanța", a declarat procuror Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În cursul zilei de miercuri, ofițerii SIC au descins la șase adrese, două din Constanța și patru din București, și au descoperit două dispozitive de fabricat țigarete, 330 de țigarete, precum și peste jumătate de kilogram de tutun. 

Reținuți pentru contrabandă

Suspecții, cu vârste cuprinse între 22 și 57 de ani, au fost escortați la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța pentru audieri. Potrivit oa-menilor legii, în perioada iulie - septembrie, Sadâc producea țigările la locuința sa din Capitală. Anchetatorii au stabilit că, pe 7 iulie, Sadâc, împreună cu Dumitru Vlăduț Dona, a luat de la un alt suspect, Mahmoud Mohamed Selim Negm, 504 pachete conținând un număr de 10.080 țigarete de contrabandă marca Plugarul. Ulterior, țigările erau vândute unor persoane din Constanța în parcarea IKEA, prin intermediul lui Marian Dia.

"În data de 09.07.2015, inculpatul Dumitru Dona Vlăduț a deținut și trans-portat din mun. București în mun. Con-stanța inculpatului Nihal Ismail trei baxuri cu țigarete a câte 500 pachete fiecare conținând un număr total de 30.000 țigarete de contrabandă", a adăugat procurorul Mihai Stanciu.

Indivizii au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ei au dat cu subsemnatul în fața anchetatorilor și în cursul după-amiezii au fost prezentați magistraților Judecătoriei Constanța cu pro-punere de arestare preventivă. Pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă. 

Comentează știrea

Florin
4 septembrie 2015
Garantia seriozitatii!

Ingrediente pentru vinetele murate in otet 5 kg vinete 4 kg gogosari 1 litru apa 1 litru otet 2 linguri sare grunjoasa 16 linguri zahar o capatana de usturoi 3 legaturi de marar piper boabe 2 boabe enibahar frunze de dafin ulei pentru prajit Cum se prepara Taie vinetele rondele de aproximativ 2 cm grosime si prajeste-le in ulei ana devin auriu-maronii. Scurge-le bine de excesul de grasime si lasa-le la racit. Intr-o oala adauga apa, otetul, zaharul si sarea, doua frunzele de dafin, si enibaharul si pune-le la fiert. Cand dau in clocot adauga gogosarii taiati in sferturi. Lasa-i sa fiarba pana incep sa se inmoaie (2-3 minute), apoi scoate-i pe un platou sa se racesca. Intre timp curata mararul si taie-l marunt si pune-l intr-un castron. Procedeaza la fel si cu usturoiul, punandu-l peste marar. Amesteca bine. × In borcane curate adauga un strat de marar cu usturoi, cateva boabe de piper si o frunza de dafin, apoi cate un strat de vinete si unul de gogosar. Intre doua straturi presara cate putin usturoi cu marar. Repeta procedura pana cand borcanul este plin. Ultimul strat trebuie sa fie de marar cu usturoi. Sfat! Daca vrei ca vinetele si gogosarii sa fie usor picanti, adauga cate un ardei iute in fiecare borcan. Umple apoi borcanele cu solutia in care ai fiert gogosarii. Inchide bine borcanele si asigura-te ca nu curg. Inveleste fiecare borcan in carpe sau in hartie si pune-le intr-o oala mare cu apa la fiert. Lasa-le sa fiarba timp de 30 de minute din momentul in care clocoteste apa. Stinge focul si lasa borcanele sa se raceasca in apa in care s-au fiert(minim 24 de ore). Scoate apoi borcanele, sterge-le de apa si asaza-le in camara. Citeste mai mult pe: http://retete.acasa.ro/dulceturi-conserve-38/conserva-de-vinete-si-gogosari-murate-in-otet-un-deliciu-in-timpul-iernii-203156.html#ixzz3kjwRAsXl

Gabriel
4 septembrie 2015
Un viitor mai sigur !

Susțineți-vă scopurile și planurile cu perseverență și hotărâre. Nu luați niciodată în considerare posibilitatea eșecului. Niciodată să nu vă gândiți că ați putea renunța. Hotărâți să stați pe poziție, indiferent ce s-ar întâmpla. Si, atâta vreme cât veți refuza să renunțați, veți avea succes, în cele din urmă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 August 2015
Stire din Eveniment : Case prădate de un adolescent
Pagina a fost generata in 1.5391 secunde