Statutul polițistului, pe agenda ședinței de Guvern

152
Statutul polițistului, pe agenda ședinței de Guvern - politiaromana-1441188765.jpg

Articole de la același autor

Guvernul urmează să aprobe în ședința de astăzi un proiect de Hotărâre pentru stabilirea normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 360/ 2002 privind statutul polițistului, referitoare la acordarea recompenselor și răspunderea disciplinară a polițiștilor, informează Biroul de presă al Executivului.

Un alt proiect de Hotărâre pe care Guvernul urmează să-l adopte se referă la modificarea și completarea HG 1061/ 2002 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific, însemnelor distinctive, insignei și documentului de legitimare pentru polițiști. 


Executivul mai are pe agendă un proiect de Hotărâre privind aprobarea amendamentelor convenite între Guvernul României și BIRD, prin schimbul de scrisori semnate la București la 21 ianuarie 2015, 28 ianuarie 2015 și 5 februarie 2015, la Acordul de împrumut dintre România și BIRD destinat finanțării Proiectului privind incluziunea socială, semnat la București la 4 iulie 2006.

În cadrul aceleiași ședințe Guvernul va adopta și Memorandumul referitor la realizarea proiectului "Green/ Brown Field" prin constituirea unei societăți de tip IPP pentru construirea unui grup energetic nou de 600 MW la Sucursala Electrocentrale Rovinari din cadrul Societății Complexul Energetic Oltenia S.A. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 August 2015
Stire din Eveniment : Case prădate de un adolescent
Pagina a fost generata in 0.5062 secunde