Polițiști anchetați într-un caz de furt masiv de cărbune

169
Polițiști anchetați într-un caz de furt masiv de cărbune - lala1437637481-1441264171.jpg
Polițiști din Direcția Generală Anticorupție (DGA) fac azi 23 de percheziții în orașele Turceni și Rovinari, la persoane suspectate de furtul unor cantități mari de cărbune din Complexul Energetic Oltenia, precum și la polițiști care ar fi primit mită pentru a permite transportul cărbunelui sustras, scrie cotidianul.ro


"În urma cercetărilor efectuate, au fost identificate mai multe persoane care aveau ca preocupare constantă sustragerea unor cantități însemnate de cărbune din instalațiile de transport ale Complexului Energetic Oltenia. Ulterior, acest cărbune era transportat și comercializat pe raza județelor Dolj, Gorj și Mehedinți. Activitatea de transport a cărbunelui sustras era desfășurată sub protecția unor agenți de poliție din cadrul IPJ Gorj — Poliția Orașului Turceni, Poliția Orașului Rovinari și posturile de poliție arondate, care pretindeau și primeau sume de bani pentru a permite tranzitarea zonei de competență a autoutilitarelor folosite în acest scop", se menționează în comunicat.


Vor fi aduse 28 de persoane, între care 13 polițiști acuzați de luare de mită, 10 suspecți de furt calificat și cinci persoane bănuite de dare de mită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Jaf de peste 4.000 de lei
Pagina a fost generata in 2.0203 secunde