Caz incredibil în Constanța / De-a râsu' plânsu'. I-a fost furată mașina în timp ce își făcea selfie

688
1
Caz incredibil în Constanța / De-a râsu' plânsu'. I-a fost furată mașina în timp ce își făcea selfie - selfie-1442150562.jpg
O femeie de 59 de ani a rămas fără mașină după ce a fost jefuită. Atentă la selfiurile pe care și le făcea pe malul lacului Techirghiol, femeia a ignorat că își lăsase bunurile pe o bordură. Un bărbat s-a apropiat de ea și a încercat să intre, dar femeia l-a ignorat. Individul i-a luat lucrurile care erau nesupravegheate și apoi și-a văzut de drum, în timp ce femeia era mult prea ocupată să prindă cel mai bun unghi pentru fotografie. Când a realizat lipsa cheilor de la mașină, a unui telefon și a țigărilor, aceasta s-a dus glonț la poliție. Oamenii legii au dat de urma autorilor și au recuperat bunurile. Unul dintre suspecți s-a ales cu dosar penal de furt de autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Comentează știrea

adrian
13 septembrie 2015
Andra esti praf.

Cel mai cretin articol pe care l-am citit in ultimul timp. Din 2 fraze nu intelegi ce treaba are bordura cu cheile cu intratu' cu hotul care erau 3. Mai alambicat si mai prost redactat putea fi doar daca il scria gigi din puscarie.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Jaf de peste 4.000 de lei
Pagina a fost generata in 0.5868 secunde