Galerie foto. PANICĂ ÎNTR-UN BLOC DIN CONSTANȚA. Zeci de locatari evacuați, după ce un apartament a fost cuprins de flăcări

3526
1
Pompierii constănțeni au intervenit la un incendiu localizat pe strada Mircea cel Bătrân, la etajul 9 al blocului E1. 




Toți locatarii au fost evacuați, militarii ISU Dobrogea constatând că a luat foc o butelie în bucătăria unui apartament, după ce scara de bloc a fost cuprinsă de fum.






Aproximativ 80% din locuință, inclusiv mobilierul și aparatura electrocasnică au fost distruse in incendiu. 




Au fost evacuați aproximativ 40 de locatari, printre care și o bătrâna de aproximativ 90 de ani, imobilizată la pat. Cauza probabilă a incendiului este un aragaz foarte vechi.










Comentează știrea

radu
16 aprilie 2017
Hidranți exteriori pentru stingerea incendiilor

Pe raza întregului municipu se află montate conducte de gaze, majoritatea locuințelor din municipiul Constanța au montate centrale termice pe gaz, multe din blocurile de locuințe din municipu sunt izolate termic cu polistiren care arde ca o torță. Unul dintre efectele produse de dezastre este și avarierea conductelor de gaze, fapt care poate provoca incendii sau explozii. Se impune montarea de hidranți exteriori pentru stingerea incendiilor în imediata apropiere a blocurilor de locuințe, în cartierele municipiului Constanța și nu numai, conform prevederilor Legii nr. 307 din 2006, acești hidranți urmând a fi folosiți doar de către lucrătorii din cadrul ISU Constanța.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3823 secunde