Galerie FOTO. PERCHEZIȚII LA PRIMĂRIA CONSTANȚA ȘI ACASĂ LA PRIMARUL RADU MAZĂRE - Ce spune DNA / UPDATE

4536
27

Articole de la același autor

UPDATE - Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile DNA vizează construcția de locuințe ieftine din cartierul Henri Coandă.


UPDATE - Radu Mazăre a declarat, în urmă cu câteva momente, că perchezițiile au loc atât la domiciliul său cât și la locuința mamei sale, dar și a fratelui său, Mihai Mazăre.


"Mascații fac acum percheziții la mine acasă, la fratele meu și la mama. În mandat scrie că vor să găsească documente, înscrisuri legate de companii din off shore, bani și așa mai departe. Deocamdată, nu s-a emis niciun mandat de aducere, dar s-ar putea să se emită, că așa este drumul clasic în România", a precizat Mazăre pentru RTV.


UPDATE - Potrivit unor surse aflate la fața locului, primarul Radu Mazăre se află la București și este în drum spre Constanța. În următoarele ore, acesta urmează să fie audiat.


Mai multe percheziții sunt în desfășurare, în acest moment, la Primăria Constanța și la domiciliul primarului Radu Mazăre.


Iată comunicatul intregral al Primăriei Constanța


O echipă de procurori de la DNA București au descins dimineață, la orele 8.00, la sediul Primăriei Municipiului Constanța. Procurorii au solicitat mai multe documente privind proiectarea și procedurile de achiziții referitoare la construirea campusului social Henri Coandă. 
Reamintim că în primă fază a acestui proiect s-au construit 906 unități locative (garsoniere și apartamente) modulare destinate nevoiașilor. Garsonierele și apartamentele sunt dotate cu pat și saltea, minifrigider, plită electrică, chicinetă și toaletă cu duș. De asemenea, s-au construit o cantină socială, cabinet medical, locuri de joacă și parcări, precum și o biserică. Valoarea totală a investiției este 30,945 milioane lei. Documentele solicitate sunt pregătite și vor fi predate în scurt timp celor de la DNA.


Ce spune Direcția Națională Anticorupție


Ca urmare a unor informații apărute în mass media în cursul dimineții de 08 aprilie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să facă următoarele precizări:


Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală, ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011 - 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcționari publici, cu funcții de conducere în plan local.
În cursul dimineții de 08 aprilie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 12 locații situate în municipiile Constanța, București și jud. Dâmbovița, din care una este sediul unei instituții publice.
În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. 
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.  




Vom reveni cu amănunte.


Comentează știrea

27 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Constănțean
8 aprilie 2014
YES IT CAN!

YYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arabu
8 aprilie 2014
La puscarie

La puscarie cu mascariciul si drogatul de SuleyMazare, acolo este cel mai in siguranta fata de asasinii platiti care vin dinspre ...........Cape Town !!!! Asta e bolnav rau de tot, constanteni TREZITI -VA !!!!

Angela
8 aprilie 2014
DA , DA, DA !!!

UAUUUU !!! Bravoooooo DNAAAAAA !!!! Sa traiti cu sanatate toti care lucrati acolo, sa faceti dreptate si curatenie in tara asta!!!! DAAAAAAAA !!!!

curatenia DE PASTE
8 aprilie 2014
UN 1 Mai pitoresc....

...Curatenia de Paste,cu domestos si ariel.Vrem curatenie in orasul de la malul marii.DNA BUCURESTI,daca tot veniti prin Cta,ia verificati-l si pe proxenetul jarbel,cu hotelul lui de rahat,facut ilegal....DNA sa intre in actiune !

Mociu C
8 aprilie 2014
Incepe curatenia

La puscarie cu Fasolea Drogata si cu Porcul Vesnic Beat care, impreuna cu sclerozatul Stroe au impus un pret criminal ptr. apa potabila si un calcul nebun al facturii, ptr. ca doar niste nebuni de la ospiciu ar putea sa treaca apa de canalizare in aceiasi cantitate cu apa potabila si, in plus, ca o culme a sadismului, pretul apei de canalizare sa fie egal cu al apei potabile ; iar cei care sunt pusi in situatii ingrate, nu sunt ei, ci noi cei care lucram in acest sector. O sa le urmeze la puscarie si Zdreanță Scupra, sluga umila a celor doua lepre, care nu numai ca nu a facut nimic bun pentru Ovidiu, dar pot spune ca tot ce a facut a fost numai impotriva locuitorilor orasului Ovidiu. Doar o astfel de zdreanță umana putea sa-i dea tiganului infractor Hanganu 3000mp in DN2a. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale.

un curios
8 aprilie 2014
nu mai înțeleg nimic

Când era la guvernare Boc și ăștia erau în opozițe nu îi deranja nimeni. Acum e Ponta la guvernare și ăștia ai noștri la pușcărie...Ce se întâmplă, pe cine au deranjat?!?

dsd
8 aprilie 2014
ds

sa ia si tziganii si sa-i duca de unde au venit cu locuintele modulare sa speram ca nu ramane la stadiul de stire si il baga langa meme :))) uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

toader c
8 aprilie 2014
iuscenko

Cind a inceput sandalul in Ucraina ,revolutionarii au descoperit ca dictatorul lor are citamai casa (cu detalile de prost gust aferente) Dar casa dictatorului este cit pavilionul de la poarta a lui Mazare,care ne povestea ca el nu are nici o avere.Vedeti ca soferul lui de incredere are si o colectie de limuzine,care bineintelesvnu sunt a lui Mazare

Sergiu
8 aprilie 2014
De ce nu faceti un reportaj ??

Marian (8 apr 2014) Daca tot nu e prieten de-al lui Comanescu de ce i-a dat Mazare terenul de pe Lapusneanu nr 179 lui Comanescu sa isi faca policlinica privata cu 9 etaje? De ce sa taie toti copacii si sa dispara spatiul verde? De ce nu faceti un articol? Acum este terenul lui Comanescu cu autorizatie de la primarie.

noe
8 aprilie 2014
palate

mai jurnalisti... si cand l au saltat pe nicusor din palatu lui si cand au ajuns la conacu lu mazare, chiar nu pune nimeni intrebarea de unde au bani sa isi cumpere asa proprietati? ca sunt doar niste bugetari care declara ca nu au alte afaceri...

27 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5462 secunde