GALERIE FOTO / PERCHEZIȚII la TRAFICANȚII DE DROGURI din Cernavodă

337

Articole de la același autor

Polițiștii de combatere a criminalității organizare Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au organizat o acțiune pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, ocazie cu care au fost ridicate peste 180 de grame de cannabis, precum și alte bunuri cu valoare probatorie. Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. 
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, au organizat, la data de 28 ianuarie a.c., o acțiune de prindere în flagrant delict, ocazie cu care au identificat doi bărbați, de 33, respectiv 40 de ani, ambii din orașul Cernavodă, care ar fi încercat vândă 55 de grame de cannabis contra sumei de 1.700 de lei. 
La aceeași dată, polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind ridicate, în vederea indisponibilizării, 10 grame de cannabis, 0,3 grame de cocaină, un cântar electronic, 2 grindere, precum și alte bunuri cu valoare probatorie. 
De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Antidrog au realizat o altă acțiune de prindere în flagrant delict, fiind identificat un bărbat, de 31 de ani, din orașul Cernavodă, care ar fi vândut 100 de grame de cannabis contra sumei de 1.900 de lei. Asupra bărbatului au mai fost descoperite 70 de grame de cannabis. 
La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind ridicate, în vederea indisponibilizării, 21 de grame de cannabis, 400 de pliculețe autosigilante, un cântar electronic, un grinder, precum și alte bunuri utile cauzei. 
În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei bărbați, aceștia fiind prezentați instanței de judecată, care a admis măsura arestării preventive pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4955 secunde